Connie Lindberg er selv aktiv i Dyrebeskyttelsen, og veldig opptatt av at dyrene skal ha det bra. Til daglig jobber hun som frisør hos Frisørhjørnet på Flisa, og lørdag valgte de å holde ekstra åpent for å klippe til inntekt for Dyrebeskyttelsen. Det ble en stor suksess.

- Dagen ble veldig bra! Jeg var egentlig litt bekymret for at vi ikke skulle få noen kunder den dagen, men det endte med at vi klipte over 20 personer. Noen av dem som ble klipt hadde nesten akkurat klipt seg, men ville ta en stuss for en god sak, sier Connie.

Nær 11.000 kroner

Med nær 11.000 kroner på kassa denne dagen blir det en bra donasjon til Dyrebeskyttelsen. Ivar The Cakemaker stilte med noe godt til kaffen denne dagen, og Connie er glad for engasjementet.

- I tillegg til klipp solgte vi også Dyrebeskyttelsen-kalendere for 2019. Kakene til Ivar var populære mens folk satt og ventet, sier Connie.

Mange nye ansikter var innom Frisørhjørnet denne dagen, og kunder kom helt fra Kongsvinger for å klippe seg for en god sak. Dagen ble en så stor suksess at Connie varsler en reprise.

- Vi er veldig fornøyde, og dette frister absolutt til en gjentakelse. Når får vi heller komme tilbake til, sier Connie.