Tidligere var Skisportens dag en stor dag over det ganske land, men med snøfattige vintre har det vært utfordrende for arrangørene. Nå er det nok snø og søndag er det igjen klart for Skisportens dag i Hof. 

- Vi i Hof vel har tatt opp igjen en tradisjon med Skisportens dag, som alltid var ved Hof samfunnshus i «gamle dager». Det er 5 år siden vi startet Hof vel, og det blir nå 3. gangen vi klarer å arrangere Skisportens dag. Nå har vi flyttet tidspunktet for gjennomføring fra mars til starten av februar, nå er det nok snø - så til helga blir det et nytt arrangement igjen, sier Bjørn Vidar Sletten i Hof vel.

Spådd mildt i helga 

Selv om det har vært litt kaldt den siste tiden, er det spådd vesentlig mildere til helga. 

- Det er faktisk spådd ned mot 0 grader, så det blir ikke noe problem! Ettersom det også er morsdag på søndag, så starter vi klokka 12.00 med påmelding en halv time før. Det er premiering til alle som deltar! Samfunnshuset er åpent, så der blir det muligheter for å få seg kaffe, vafler og pølser. Dette blir en fin sosial dag her i Hof, lover Sletten. 

Tidligere år har det vært bra oppmøte. 

- Det har vært rundt 100 deltagere med både smått og stort og det synes vi er enormt bra! Det er tydelig det er populært at vi har tatt opp igjen denne gamle tradisjonen. Alle er velkomne, uansett om du kommer fra Hof, Kjellmyra, Flisa, Namnå eller Grue. Det er bare å møte opp, og som sagt alle premieres, sier Sletten.