Lørdag 21. mai er det klart for årets Hof-marked. Allerede fra klokka 09.00 om morgenen blir det full aktivitet i området rundt Hof Samfunnshus. Det er Meierigården og Joker Amundsen som står bak arrangementet. 

- Det har blitt en fin tradisjon med marked her i Hof. Hele bygda drar lasset sammen og det er kjempestas hvert år, forklarer primus motor Bjørn Vidar Sletten. 

Samtidig som boder og stands åpner, serverer Joker Amundsen gratis frokost til alle som møter opp. Videre blir det blant annet Vikingrunde med Ole Victor, hesten og Hof Historielag rundt omkring i bygda. 

- Utover dagen kommer Roy Jøran Trangserud med sine to barn og spiller opp. Tøffetoget kjører hele dagen og det det blir hoppeslott for barna på jordet, sier Sletten.

Pubkveld populært

Tradisjonen tro blir det pubkveld samfunnshuset på kvelden.

- Festen var veldig populær i fjor, og vi håper på minst like godt besøk i år. Mr. Ray står på scenen og underholder, forteller han. 

Nytt av året er at også Solør Hundeklubb kommer og har oppvisning og stand bak samfunnshuset. 

- Vi kjører åpen kafe inne på samfunnshuset for de som ønsker å være litt inne også. Det er Hof østre og vestre bygdekvinnelag som går i bresjen for det, forklarer Sletten. 

Vi kan også nevne at det blir utstilling med Solør Veterankjøretøyklubb og grilling ved Åsa/Hof IL.