Når noe har blitt arrangert tre ganger har det blitt en tradisjon. Og fredag førstkommende blir Julestøllegallaen på Vermundsjøen nettopp det. De lokale støllene har nok en gang stelt i stand en artig kveld på Vermundsjøen samfunnshus, og nå håper de mange kommer innom.

- Kvelden starter med litt bygdekino. Da skal vi vise forestillingen «Hakaslepp ved Tysken» som ble filmet i sommer. Denne gangen lover vi at det blir en tørr opplevelse i motsetning til i sommer, sier Øivind Roos.

Etter at filmen har blitt vist blir det Julestøllegalla med han, Eva Vermundsberget, Pål Eriksmoen, Nils Oscar Ottesen, Rune Grenberg og Rolf Arne Lie Holter.

Støll og pene sanger

- Dette er absolutt en tradisjon, og det har vært stor stemning tidligere år. Vi satser på det i år også. Gallen inneholder mye støll, pene sanger og dette er en fin oppkjøring til jul, sier Rune Grenberg.

Og det passer jo bra i og med at det er 1. desember fredag førstkommende. Rolf Arne Lie Holter gleder seg til opplegget.

- Jeg er en forferdelig alvorlig mann og er viden kjent for det. Men de ville ha meg med der oppe, og jeg har jo veldig sansen for folket på Vermundsjøen. Så jeg takket ja til det, sier Rolf Arne Lie Holter.

Rolf Arne føler seg ganske sikker på at det blir anledning til å le fredag.

- Vi har hatt det mye morsomt på Vermundsjøen, og folket er flinke til å være med oss. Det gjør de nok nå også, sier Grenberg.

De som ønsker å være med kan kjøpe billetter i døra, og samfunnshuset står for servering av tørt og vått. Filmvisningen starter klokka 18.30.