Næringslivet på Braskereidfoss, Braskereidfoss vel og Braskereidfoss idrettslag trår til igjen, og arrangerer årets utgave av Fæssadagene fredag og lørdag.

I fjor var ikke værgudene på arrangørenes side, og slik ser det dessverre ikke ut til å bli i år heller. Men det stoppet ikke arrangementet fra å bli en suksess i fjor, og en suksess blir det nok i år også. Fredag arrangeres dagene hos næringslivet i sentrum, mens dagene flyttes til grusbanen lørdag.

- Vi har jo ikke noe kryss å åpne i år da, men det blir et et bra program likevel. Det var utrolig at så mange møtte opp i fjor, og vi anslår at rundt 300 besøkte fjorårets Fæssadager, sier Kjell Arild Hegsvold.

Lørdagens arrangement er i år flyttet fra skoleplassen til grusbana. Det er rett og slett fordi antallet utstillere har blitt for mange for plassen ved skola.

Under Fæssadagene lørdag skal det også deles ut to gjeve priser. Det er oppmuntringsprisen fra velforeninga, og hedersprisen fra idrettslaget. I fjor var det skigruppa i Braskereidfoss IL som vant oppmuntringsprisen.

iSolør.no kommer tilbake med mer fra årets Fæssadager i løpet av helga.