Det har snart gått to måneder siden Centrum Tekstil flyttet inn i de gamle DNB-lokalene på Flisa. Responsen fra kunder og andre har vært overveldende, og May R. Sollien er storfornøyd så langt.

- Den første tiden har gått kjempebra, og kundene sier at de trives her. Det setter vi veldig stor pris på, sier Sollien.

Centrum Tekstil har lange tradisjoner på Flisa, og hadde mange år i sine gamle lokaler. Det har nok også gjort at en del har vært på full fart inn døra i de gamle lokalene.

- En del har nok vært der borte og snudd i døra, men den nye butikken er så synlig at alle finner oss nok igjen, sier Rønning.

Helt opptil 20 på jobb

November og desembermånedene har vært supre så langt. Til daglig er de sjeldent mindre enn fem på jobb. I helgene 8 til 10, og ved spesielle salg kan de være helt opptil 20 ansatte på jobb samtidig.

- Det har vært bra trykk, og vi er fornøyde med hvordan vi har fått det. En del var nok skeptiske da de hørte vi skulle flytte til DNB-lokalene. De mente det var et stort og tomt murbygg, og at det ville være vanskelig å få det koselig her. Men vi har skapt et utemiljø som gjør at folk får lyst til å komme inn. Dette har blitt veldig fint, sir Sollien.

Selv om butikken har rustet kraftig opp er det ikke voldsomt mye mer varer de har inne. Den største forskjellen er mer gulvplass, og at lokalene er lysere og luftigere ellers.

- Nå gleder vi oss til fortsettelsen i disse lokalene. Fremtiden har vi veldig tro på, men om vi kommer til å vokse så veldig mye mer i tiden som kommer vet jeg ikke, sier Sollien.