Etter å ha vunnet en kamp og spilt en uavgjort etter ferien er Kjellmyra/Flisa 2 i rute med poengsankingen for vårsesongen, men det er var en litt for stor nøtt å knekke når de møtte topplaget Nybergsund Trysil 2 på bortebane.

Bortelaget hang bra med i starten og klarte å følge kampplanen til punkt og prikke. Den var at de skulle nekte det fintspillende hjemmelaget rom i banen. Dette kostet etter hvert kostet for mye krefter, og hjemmelaget tok ledelsen etter 25 minutter.

Nybergsund Trysil 2 dobler ledelsen rett før pause og leder fortjent.

Jevnere etter pause

Etter sidebytte var det et helt annet bortelag som entret banen. De skapte sjanser på lik linje med hjemmelaget, men ballen ville ikke i mål. I stedenfor punkterer tryslingene kampen på et straffespark like før slutt.

Selv om 3-0 kan virke som et stygt tap, klarer Kjellmyra/Flisa 2-trener Jørn Ole Korslund å finne mye positivt fra kampen.

- Vi møter et veldig godt lag og vi klarer å demme opp mot trykket deres. Innsatsen er upåklagelig fra gutta, og det er enkle brudd som gjør at vi slipper inn tre relativt enkle mål. Andreomgangen synes jeg  er jevnere, men vi klarer ikke sette ballen i målet, sier Korslund.

Neste kamp for Kjellmyra/Flisa 2 er førstkommende søndag, og da er det lokaloppgjør mot Braskereidfoss på bortebane.