Kjellmyra feirer 100-års jubileum i 2018 og startet sesongen med en sterk borteseier på Elverum stadion mot Elverum 2. 

- Kampen startet friskt med scoring allerede etter 35 sekunder da Lars Eirik Bredvold åpnet kontoen etter flott pasning gjennom. Vi har grei kontroll på kampen og det føles litt urettferdig når Elverum får 1-1 etter en kjempeoffside som ikke dømmes, og 1-1 etter 13 minutter. Ballen er i tillegg over dødlinja i forkant, men uten linjemenn ser ikke dommer dette. Vi fortsetter å presse og fortsetter å skape mye fremover og det er solid bakover. Etter 34 minutter er det klart for 1-2 til Kjellmyra etter litt klabb og babb i boksen etter corner og nykommer Abraham sender oss i ledelsen på nytt, forteller trener Geir Tore Jakobsen. 

- fortjent etter spill og sjanser

- Vi er enige i pausen at her er det bare å trykke til, så skal vi ta en skalp på bortebane i serieåpningen som kanskje ikke mange hadde trodd på forhånd. 2.omgang blir som vi ønsker og vi fortsetter å komme gjennom på vingene og få innlegg/avslutninger på mål. Etter et knallhardt frispark fra Anders Simengård som keeper gir retur på,  er Sander Fosseid på plass og hamrer inn 1-3 for de røde! Da er kampen 60 minutter gammel. Det er ikke ufortjent etter spill og sjanser. Vi har brent et par store sjanser før 1-3 kom, fortsetter Jakobsen. 

- Jeg føler meg noe mer rolig på seier nå, men etter 68 minutter blir det slutt på det! Etter store protester av 4 rødkledde godkjenner dommer scoringen til Elverum som tydelig var halvmeteren utenfor dødlinja nok en gang, men scoring blir det og 2-3. Kampen blir nå naturligvis at Elverum pumper lange baller opp og flytter opp de store stopperne sine, men det skapes ikke det helt farlige. Vi rir av siste 10 og vinner fortjent 2-3 borte mot et lag jeg spådde i toppen og fortsatt spår i toppen da sesongen er over om laget er inntakt. Sterk seier av oss, svært fortjent etter spill og sjanser, sier en fornøyd Kjellmyra-trener, Geir Tore Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

Elverum 2 - Kjellmyra 2 - 3 (1-2)

Målscorere Kjellmyra: 0-1 Lars Eirik Bredvold (1), 1-2 Abraham Andehaymanont Okubatu (34), 1-3 Sander Tyskeberget Fosseid (60)

Troppen til Kjellmyra: 

Robert Langmoen (kaptein), Omidullah Noori, Markus Steinum Jakobsen, Sander Tyskeberget Fosseid, Abraham Andehaymanont Okubatu, Mehdi Khan, Marius Bekkemoen, Leon Godin Rotbakken, Philip Pildahl, Filip Myhre, Lars Eirik Bredvold, Emil Gulli Lauten, Lars Berggren, Anders Berger Simengård, Roger Bredesen, Piotr Gdak og Marius Ringkilen Melvold. 

Neste seriekamp for Kjellmyra er allerede fredag 4. mai klokka 19.30 borte mot Vang. Vang vant også sin første kamp, med 5-0 hjemme mot Vingrom.