Rena startet årets sesong i 5. divisjon med fredagens bortekamp mot Kjellmyra, mens Kjellmyra stod med 1 poeng etter 2-2 borte mot Hamar i forrige runde. 

- Vi har grepet om kampen og slipper vel ikke til noen målsjanser imot som er store. Et par avslutninger over/ved siden av mål i første omgang fra Rena sin side. Da det er sagt, Rena var et brukbart lag med flere gode individer som vi ser helt klart har noe å fare med her. Rena er et spennende lag, forteller Geir Tore Jakobsen. 

Målløst til pause

Været preget kampen i 1. omgang. 

- Vi spiller en ok første omgang, men vi må bli mer direkte i spillet vårt fremover. Vi får litt vanskelige spilleforhold i første omgang, da vi også får sterk vind kombinert med snø/hagl, men vi har kontrollen, spillet og de fleste av sjansene, fortsetter treneren.

Kjellmyra legger om formasjon i pausen og går over i en 4-3-3 variant for å legge opp til en mer direkte stil.

- Vi løfter oss enda et hakk i 2. omgang og har vel denne omgangen alt av spill og sjanser, uten å nødvendigvis briljere på et noe vanskelig underlag foreløpig. Vi scorer etter 58 minutter da vi ved et fint angrep med gode kombinasjoner, ender et innlegg på bakre til Stian Lindbergsengen som setter inn 1-0 fra kort hold. Dette var fortjent og godt å få hull på byllen! Det går ikke mange minuttene før vi nok en gang er på farten og Khalif blir klippet ned på vei mot mål og straffe til Kjellmyra. Lindbergsengen gjør seg klar og gjør ingen feil og 2-0 etter 60 minutter spilt, sier Jakobsen. 

- Siste 30 kontrolleres inn på en fin måte, vi får inn friske bein i Eirik Bjørnstad og Håkon Lilleåsen som begge går inn som vinger før Marius Bekkemoen må ut siste 5 med et overtråkk og Abshir kommer inn. Marius dro på seg denne skaden i ankelen rett før seriestart og sto over mot Hamar i serieåpningen, så vi håper Marius nå er klar til neste helg og tøff kamp borte mot Nes, sier Jakobsen.

Solid bakover

- Jeg er veldig fornøyd med 3 poeng, veldig fornøyd med å holde nullen bakover og veldig fornøyd med responsen fra laget da vi endrer formasjon i pausen og måten vi da dreper kampen på. Vi slipper til svært lite bakover og ser solid ut i bakre rekker i dag. Et par uker til på bana nå så er den strøken og innbyr til mer pasningsspill - i lengderetning vel og merke, smiler Jakobsen.

KAMPFAKTA

5. divisjon avdeling 02

Kjellmyra - Rena 2 -0 (0 - 0)

MÅL: 1-0 Stian Lindbergsengen (58), 2-0 straffe Stian Lindbergsengen (61)

Kort: 2 gule til Kjellmyra (Bredesen og Khan) og 1 til Rena

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Henning Willads Røstad, Sander Tyskeberget Fosseid, Marius Bekkemoen (Guueld fra 88), Mehdi Khan, Eirik Andreas Øwre, Abdisamad Abdi Fatah Khalif (Lilleåsen fra 85), Abdulkadir Abdullah Farah, Merhawi Ghirmay Russom, Roger Bredesen (Skoglund fra 81), Abraham Andehaymanont Okubatu, Stian Lindbergsengen

Innbyttere: Abshir Mahamud Gulled, Håkon Marius Kynneggen Lilleåsen og Eirik Bjørnstad Skoglund .

Neste kamp: 

Nes - Kjellmyra fredag 10. mai klokka 19.00 på Stavsjø stadion