Kjellmyra sliter fortsatt med mye skader og sykdom i troppen og lørdag var det kun 12 spillere som var friske og raske. 

- Vi har en klar plan i dag om hvordan vi skal dra hjem med 3 poeng, etter vi rota bort det sist mot Hamar og gutta gjør som dem skal i dag. Vi er på fra start og det går kun 6 minutter før vi har frispark midt på halvdelen til Ringsaker i motvinden. Mehdi Khan starter på et lurt løp, Robert Langmoen slår kort og Mehdi avanserer ned til dødlinja, slår 45 grader til Merhawi Russom som drar av 2 spillere og 0-1 sikkert i hjørnet, forteller trener Geir Tore Jakobsen. 

Greit med uavgjort til pause

Kjellmyra ligger kompakt og fint og har grei kontroll på kampen.

- Etter 20 minutter får vi en skikkelig overgang og kommer alene mot keeper - men skuddet går utenfor målet med en halvmeter. Her kunne og burde det kanskje stått 0-2, en stor sjanse! Etter 26 minutter får Ringsaker corner. I sterk medvind svinges den på mål og høyest ruver en gulkledd og 1-1. Det står seg til pause, greit nok, sier Jakobsen. 

- Etter 49 minutt går vi opp i ny ledelse med et kjempefrispark fra Marius Bekkemoen helt i krysset fra 20 meter og vi leder 1-2. Dette står seg til det er igjen 2 minutter av kampen. En hodeduell der en fra hvert lag blir liggende noen sekunder, ender i et merkelig idømt frispark til Ringsaker - i stedet for det som burde vært en dropp. Ballen slås i feltet og mye klabb og babb før ballen går i mål og 2-2, fortsetter Jakobsen. 

Sterkt resultat

- Isolert sett et sterkt resultat og en god kamp av oss, men da du har alle poengene med 2 minutter igjen, på noe som ikke burde vært frispark, føles det klart surt allikevel. Det rister vi av oss og tar med oss et meget sterkt poeng inn mot neste helg og J/H hjemme. Uavgjort var etter spill og sjanser også er riktig resultat, avslutter Jakobsen.

Kjellmyra ligger nå på 6. plass på tabellen med 21 poeng på 16 kamper. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Ringsaker - Kjellmyra 2 - 2 (1 - 1)

MÅL: 0-1 Merhawi Ghirmay Russom (6 min), 1-1 Milos Petrovic (26 min), 1-2 Marius Bekkemoen (50 min), 2-2 Torbjørn Falch Rustand (88 min). 

Kort: 1 gult til Ringsaker og 2 gule til Kjellmyra. 

Kjellmyra stilte med følgende tropp: 

Henning Willads Røstad, Robert Langmoen (kaptein), Allan Rune Larsen, Daniel Traa, Ali Mohamad Nour Ibrahim, Abraham Andehaymanont Okubatu, Stian Lindbergsengen, Marius Bekkemoen , Abdulkadir Abdullah Farah, Mehdi Khan, Eirik Andreas Øwre og Merhawi Ghirmay Russom.

Neste kamp: 

Kjellmyra - Jømna/Heradsbygd lørdag 6. oktober klokka 15.00 i Idrettsparken Kjellmyra.