Kjellmyra-trener Geir Tore Jakobsen forteller at det ikke ble noen stor fotballkamp på Vangbana. 

- Kampen er 10 minutter gammel da vi får en stor sjanse, etter Lars Bredvold blir spilt gjennom og i kamp med en stopper får han litt uheldig touch før skuddet og den går i nettveggen. Her kunne og kanskje burde vi tatt ledelsen! Ny situasjon lik denne oppstår etter 25 minutter, men i skuddøyeblikket går Lars Bredvold i bakken på 16-meteren og der blir han dessverre liggende og må ut med strekkskade. Omid Noori kommer inn på ving og Markus Jakobsen går inn fra ving til spiss. Det går kun minutter før neste skade kommer og denne gangen er det Mehdi Khan som dessverre også må ut etter en solid overtråkk. Rundt 35 minutter er spilt da vi har ballen i laget, men mister utilgivelig enkelt og Vangspilleren skyter fra drøye 25 meter og skuddet går inn - 1-0. Mer skjer ikke i omgangen og vi går slukøret til pause på 1-0, forteller Jakobsen.

2. omgang noe bedre

- 2. omgang blir noe bedre, men langt fra der vi kan og skal være og etter nye 45 minutter med halvsjanser taper vi 1-0. Dette er et lag vi bør slå greit, men vi kommer ikke i gang og det blir en sjansefattig kjedelig kamp som Vang vinner 1-0 på et av sine 2 skudd i retning mål. Typisk 0-0 kamp som hadde føltes akkurat like bittert som tap. Her er vi ikke i nærheten av nivået vi har første kampen og dit må vi finne tilbake skal det blir nye 3 poengere! Vi møter nå et kruttsterkt Grue lag søndag før Fæssa kommer på besøk i parken 16.mai, sier Jakobsen.

KAMPFAKTA: 

Vang - Kjellmyra 1 - 0 (1 - 0).

4 gule kort til Kjellmyra og 1 til Vang. 

Kjellmyra stilte med følgende tropp: 

Robert Langmoen (kaptein), Jan Marius Nygård Hagen, Omidullah Noori, Markus Steinum Jakobsen, Sander Tyskeberget Fosseid, Abraham Andehaymanont Okubatu, Mehdi Khan, Marius Bekkemoen, Leon Godin Rotbakken, Philip Pildahl, Filip Myhre, Lars Eirik Bredvold, Emil Gulli Lauten, Lars Berggren, Anders Berger Simengård, Piotr Gdak og Marius Ringkilen Melvold.

Neste kamp: Grue - Kjellmyra på Grue stadion, 13. mai klokka 15.00.