Kjellmyra har startet sesongen og det ble en innholdsrik kamp på mange måter i bortekampen mot Hamar på Børstad. 

- Vi starter kampen med å ha full kontroll selv om vi slurver forferdelig i alt vi gjør. Kampen er 15 minutter gammel da Hamar slår en langball i bakrom og vår stopper og deres spiss løper i hverandre. Dommeren viser faktisk ut vår stopper med direkte rødt kort som ingen skjønte mye av! Kampen fortsetter som før der vi har kontroll på alt, men presterer svakt. Lysglimt etter 20 minutter da Sander Fosseid slår et meget presist innlegg som Merhawi Russom vakkert header i mål og 1-0 ledelse som står seg til pause, forteller Geir Tore Jakobsen. 

Nytt rødt kort etter pause

Selv med spill med én mann mindre er Kjellmyra absolutt med i kampen.  

- En pauseprat der fokus er at vi selv må våkne her før vi gir bort utilgivelige poeng, gir ikke særlig gevinst i 2. omgang. Den omgangen ødelegger vi på egenhånd dessverre, med forferdelige valg og fortsatt slurv. Kun 15 minutter ut i 2. omgang drar vi på oss et gult kort på en takling som var helt ren og aldri skulle vært noe frispark, men vi kjefter på oss et gult til pga dette og nok en utvisning! Dette røde kortet kunne vi spart oss for selv, og vi er da 9 mot 11. Selv 9 mot 11 er vi faktisk best, selv om vi ikke er tilstede i dag. Midt i omgangen lager vi et helt unødvendig straffespark og det står 1-1. Vi slipper inn 1 scoring til før vi selv lager 2-2 med Merhawi Russom som setter sitt 2. mål for dagen, fortsetter Jakobsen. 

Setter preg på kampen

Med ett rødt kort i hver omgang, ble det selvsagt vanskelig for Kjellmyra.

- Dette er 2 poeng vi aldri får igjen, og det er ufattelig surt mot et lag vi nok burde slått med ganske så store siffer! Det første røde som nok aldri skulle vært noe, setter jo preg på kampen. Selv med dette er det vi selv som sørger for at det ender 2-2 i første kamp etter rødt kort nummer 2, straffen vi lager og måten vi opptrer på med slurv og unøyaktighet. Vi får revansjere oss fredag mot Rena, da venter nok et langt bedre lag og forhåpentligvis fremstår vi også som et helt annet lag da, avslutter Geir Tore Jakobsen. 

Kjellmyra hadde hele 6 debutanter i troppen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Hamar IL - Kjellmyra 2 - 2 (0 - 1)

MÅL: 0-1  Merhawi Ghirmay Russom (25), 1-1 straffe Martin Syrstad Lindsø (60), 2-1 Thommy Huynh (67), 2-2  Merhawi Ghirmay Russom (90)

Kort: Rødt til Christofer Nunez (Kjellmyra) etter 18 min, 2 gule og dermed rødt til Robert Langmoen (Kjellmyra) etter 58 min. I tillegg fikk Sander Tyskeberget Fosseid (Kjellmyra) gult kort og 1 spiller på Hamar fikk også gult kort. 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Henning Willads Røstad, Robert Langmoen (kaptein), Omidullah Noori (Bjørnstad Skoglund fra 80), Mehdi Khan, Christofer Nunez, Abdisamad Abdi Fatah Khalif, Merhawi Ghirmay Russom, Abdulkadir Abdullah Farah, Roger Bredesen, Sander Tyskeberget Fosseid og Stian Lindbergsengen

Innbyttere: Abshir Mahamud Gulled, Håkon Marius Kynneggen Lilleåsen, Eirik Bjørnstad Skoglund, Metkel Amenay og Aleksej Richard Fleischeuer.

Neste kamp: 

Kjellmyra - Rena fredag 3. mai klokka 19.00 i Idrettsparken på Kjellmyra