I regn og storm gikk kampen sin gang på Børstad kunstgress.

- Også i denne kampen manglet vi veldig mange spillere med skader og sykdom. Sist gang gikk det veldig fint, i dag merket vi at vi hadde trengt de. Vi starter kampen greit, og ligger fint. Det går 9 minutter før Hamar er på vår halvdel, men da de kommer på første kontring ender det også i scoring og 1-0. Minuttet etter mister vi ballen fra stopperplass og gir bort 2-0. Vi setter oss i en tung posisjon ved en slik start, men det er lenge igjen og vi prøver å heve oss, forteller trener Geir Tore Jakobsen. 

Drømmetreff av Bredesen

Det skulle komme flere scoringer før pause også. 

- 20 minutter ut i kampen og Roger Bredesen får drømmetreff fra 20 meter og kula suser i nettet på hel volley og 2-1! Etter 26 minutter roter vi det til defensivt på ny overgang fra Hamar, ballen blir slått inn i boksen og vi faller og det blir en enkel sak å sette inn 3-1 for hjemmelaget. Etter 30 minutter får vi frispark på 16 meter streken etter noe som like gjerne kunne vært straffe, men dommer trekker den utenfor 16 meteren. Frisparket ender i ingenting. 35 minutter nå og vi har en ball langt inne, men på merkelig vis dømmer ikke dommeren den inn! Der ble vi snytt for en scoring dessverre og savnet av linjemenn viser seg igjen. 3 minutter før hvile får vi nytt frispark og Marius Bekkemoen skyter en markkryper som Stian Lindbergsengen styrer inn og vi går til pause med 3-2 til Hamar, sier Jakobsen. 

Kontringsmål i mot

Det blir en jevnspilt 2. omgang, men marginene er ikke på Kjellmyras side. 

- Vi enes i pausen om noen korrigeringer defensivt og en plan offensivt for hvordan komme seg hjem med 3 poeng i bagen. Omgangen er jevnspilt og det går til det 26. minutt før vi får en gedigen sjanse alene med keeper, men det blir ikke mål på noen av de to sjansene. 2 minutter seinere og nok en gedigen sjanse, denne gang mot tomt mål, men avslutningen går utrolig nok 30 cm på utsiden! Her skulle vi satt minst en av disse 2 kjempesjansene og fått 3-3. Da dette ikke skjer kontrer Hamar inn 2 mål til på oss og vi taper 5-2 til slutt, forteller Jakobsen. 

Hjemmelaget var mest effektive og det ender med stortap.  

- En skuffet gjeng, da vi ikke får frem nivået vårt. Vi kunne fått med oss både 1 og 3 poeng til tross for dette med litt mer presisjon i avslutningene og ikke gitt bort 2 enkle mål slik vi gjør. Da det er sagt skal Hamar ha honnør for sitt effektive og gode angrepsspill og til slutt så taper vi fortjent etter 90 minutter, avslutter Jakobsen. 

Kjellmyra ligger på 6. plass på tabellen med 20 poeng på 15 kamper. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Hamar IL - Kjellmyra 5 - 2 (3 - 2)

MÅL: 2-1 Roger Bredesen, 3-2 Stian Lindbergsengen. 

Kort: 2 gule kort hvert av lagene. 

Kjellmyra stilte med følgende tropp: 

Henning Røstad, Robert Langmoen (kaptein), Eirik Andreas Øwre, Daniel Traa, Ali Mohamad Nour Ibrahim, Merhawi Ghirmay Russom, Abraham Andehaymanont Okubatu, Stian Lindbergsengen, Marius Bekkemoen, Leon Godin Rotbakken, Abdulkadir Abdullah Farah, Filip Myhre, Lars Eirik Bredvold, Mehdi Khan, Even Hammer og Roger Bredesen.

Neste kamp: 

Ringsaker - Kjellmyra lørdag 29. september klokka 15.00 på Gaupen kunstgress.