Med hele 12 spillere borte ble det for tungt for Kjellmyra og det endte i tap mot serietoer Ringsaker.

- En ukes tid siden forsøkte vi flytte kampen ettersom det var svært mange borte, noe Ringsaker tvert avviste. Vi måtte stille til kamp med hele 12 spillere borte, deriblant keeper. Vi har hatt utespiller i mål mot alle de tre topplagene i avdelingen, det er lite heldig selv om de utespillerne som har stilt opp fortjener applaus! forteller Kjellmyra-trener Geir Tore Jakobsen. 

STARTET BRA 

Selv om Kjellmyra hadde mange borte, stilte de 13 mann klare for kamp og de startet godt.

- I en 4-4-2 formasjon for dagen med mange nye i alle ledd, lå vi fint defensivt og var giftige fremover. Etter 15 minutter spilt slår Sander Fosseid en nydelig corner og nok en gang er det Stian Lindbergsengen som sender oss i en 1-0 ledelse. Ledelsen varer til 31 minutter da vi har egen 5 meter, som ender i beina på Ringsaker spiller og 1-1. 2 minutt seinere og 2-1 Ringsaker etter flere svake prestasjoner i egen boks. Kampen er plutselig snudd i løpet av 3 minutter! forteller Jakobsen. 

- I pausen er vi enige om at dette her kan gå, om vi nå skjerper inn presisjonen i siste pasningen og demmer opp for oppspillene deres. Omgangen blir «så der» fra begge lag, litt sjanser begge veier og kampen vipper. Etter 75 minutter vipper det feil vei etter klabb og babb på en corner og 1-3 til Ringsaker. Da er lufta ute av oss og 1-4 kommer minutter før slutt etter et greit angrep fra Ringsaker, sier Jakobsen. 

- Det ble bare nesten for dagens mannskap. Vi prøvde et ærlig forsøk, men det holdt dessverre ikke  helt inn. Neste kamp er svært viktig for oss, da gjester vi J/H borte som siste kamp før ferien, avslutter Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Kjellmyra - Ringsaker 1 - 4 (1 - 2)

MÅL: 1-0 Stian Lindbergsengen (15), 1-1 (31), 1-2 (33), 1-3 75), 1-4 (88).  

Kjellmyra stilte med følgende tropp: 

Allan Rune Larsen, Omidullah Noori, Markus Steinum Jakobsen, Sander Tyskeberget Fosseid, Stian Lindbergsengen, Mohamud Omar Mohamed, Mehdi Khan, Metkel Amenay, Leon Godin Rotbakken, Filip Myhre, Emil Gulli Lauten, Even Hammer og Merhawi Ghirmay Russom

Neste kamp: 

Jømna/Heradsbygd - Kjellmyra lørdag 23. juni klokka 15.00 på Heradsbygd idrettsplass