Det var duket for sesongens siste kamp og Kjellmyra lå an til opprykk, men da måtte Elverum 2 slås på SolørRadioen Arena tirsdag 1. oktober. 

- Vi skulle ut med trøkk i dueller og vinne andre-baller, få trøkk på Elverum 2 og få i gang spillet. I første omgang så skjer så å si alt på Elverums banehalvdel, vi presser høyt og kommer til mange gode sjanser til og sette både 1,2,3 og 4 null. Etter 14 minutter sender Silje Foseid i vei et langskudd som seiler vakkert i mål! Elverum hadde ikke mye i første omgang, de er over midten 4 ganger, 2 av de ender i cornere. Etter mye klabb og babb ender det med straffe til Elverum og de utligner til 1-1 i det 34 minutt. Vi fortsetter å sette trykk på de til dommeren sier at det er på tide med en pust i bakken, forteller trener Stefan Karlsen. 

Snur kampen og vinner

I pausa blir Kjellmyra enige om å sette opp tempo enda mer., og slippe ned skuldra og spille ball.

- I 2. omgang kommer Elverum 2 ut og matcher oss i tempo og vi blir litt for passive. Elverum setter 1-2 etter 60 minutter og 1-3 5 minutter etterpå. Lufta går litt ut avoss, og vi må mobilisere for at vi skal få gleden av å spille 3. divisjon i 2020. Det går nok en «liten f» i alle og vi begynner og vise litt takter fra tidligere i sesongen, vi klinker til i dueller, løper mye mer og hardere! Vi bruker ca 15 minutter før vi får vår andre scoring, som Eline Jensen setter i det 80. minutt. Da ser vi ut som vi skal og jager dueller og baller. Vi får masse gode muligheter fra kanten med Bodil Johanne Smedsrud, som vi er uheldig på og ikke setter. Etter 83. minutter banker Kajsa Villadsen inn 3-3 og vi øyner en mulighet til og ta med seier og opprykk hjem. Etter 86. minutter «reiser alle hår seg på kroppen»: Eline Jensen sender et kanonskudd fra ca 16 meter som gjør at vi går opp i en 4-3 ledelse og det er full kok på SolørRadioen Arena! Kampen ender 4-3 og vi er seriemestere i 4. divisjon avdeling 3. Hvem hadde trudd det da vi hadde 8 spillere i mars? sier en glad og stolt trener. 

Nå venter kamper om KM

Kjellmyra hadde ikke noen høye mål i starten av sesongen.

- Vårsesongen skulle brukes til å komme i form og lære hverandre og kjenne. Etter Grue-kampen borte da vi tapte 1-0, satte jentene seg ett stort mål: vinne resten av kampene. Da hadde vi 1 seier, 2 tap og 1 uavgjort. Etter dette har vi vel ikke sett oss tilbake. Jentene har trent bra og ikke minst hatt full fokus på kampene og klemt på med hovedmålet «fremst i panna»! Resultatet ser vi nå med 10 seire, 2 uavgjort og 2 tap og ikke minst seriemestere. Nå venter 2 KM kamper 13. oktober og 20. oktober mot Eina og Lom, som også vant sine avdelinger, avslutter Karlsen. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 03

Kjellmyra - Elverum 2 4 - 3 (1 - 1)

MÅL: 1-0 Silje Foseid (14), 1-1 straffe (34), 1-2 (60), 1-3 (65), 2-3 Eline Vesterås Jensen (80), 3-3 Kajsa Villadsen (83), 4-3 Eline Vesterås Jensen (85). 

Kort: 1 gult kort til Eline Vesterås Jensen på hjemmelaget. 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Emma Johanne Mobakk Sorknes, Anne-Grethe Hansen (kaptein), Ida Sandbæk, Ellen Kristine Kordal Husum, Hanneh Fjeld, Marte Enkerud Lauten, Silje Foseid, Bodil Johanne Smedsrud, Tora Briskerud Hasselvold, Kajsa Villadsen og Eline Vesterås Jensen.

Innbyttere: Maiken Botilsrud, Lene Merete Holtet, Tonje Malen Fjeldberg og Henriette Haug.

KM-sluttspillet spilles slik: 

Lom - Kjellmyra søndag 13. oktober klokka 15.00 på Bismo stadion

Kjellmyra - Eina søndag 20. oktober klokka 15.00 i Idrettsparken Kjellmyra

Eina - Lom søndag 27. oktober klokka 15.00 på Prestmarka idrettsplass.