Det er stor konkurranse om deltagere til fotballskolene i distriktet vårt, og på Kjellmyra har de valgt sin egen variant - i tillegg til den ordinære fotballskolen. Kjellmyra har også fått med seg spillere fra A-laget til Elverum fotball som instruktører, og både Elmadhi Bellchen og Farid Rahim tar turen til Idrettsparken. 

- Det blir fotballskole for de som er født mellom 2004 og 2011, vi starter klokka 09.00 og slutter klokka 14.00 alle tre dager. Det blir både lek og moro, forteller Kent Arne Engebakken i Kjellmyra IL. 

Selv om det er fotballskole som arrangeres, med alt det medfører, blir det også mange andre aktiviteter.

- I år vil ha fokus på et enda mer allsidig tilbud, dette er ikke bare for de som er superinteresserte i fotball. Nytt for året er fotballtennis, vi skal ha en egen keepergruppe, og det blir også en egen gruppe for jenter. Hoppeslott er også på plass, og hinderløype for de som vil prøve den. Vi skal også ha fotballquiz, så i år blir det noe for enhver smak, sier Karianne Bergersen. 

samarbeid med elverum fotball

Årets fotballskole på Kjellmyra er altså i samarbeid med Elverum fotball.

- Det er Vegar Midtsundstad som har ordnet det samarbeidet. Vi er veldig glad for å ha fått til det samarbeidet. Det er også mulig det kommer flere fra Elverum enn Elmadhi Bellchen og Farid Rahim, sier Bergersen.

Det er foreløpig rundt 30 påmeldte, omtrent det samme som i fjor.

- Vi har plass til rundt 100 unger, og håper jo vi kommer opp mot det antallet, sier Engebakken.

Årets fotballskole er i dagene før SolørMartn starter og ungene har allerede skolefri.

- Her er det bare å møte opp! Første dagen vil alle få utdelt t-skjorte, bag, drikkeflaske og fotball. Det serveres også lunsj hver dag mellom klokka 11.00 og 12.00, og siste dagen blir det grilling. I tillegg til instruktører fra Elverum fotball, blir det også instruktører fra Kjellmyra A-lag, både damer og herrer og juniorlaget, forteller Bergersen.

Påmeldingsfristen er mandag 19. juni, og det er førstemann til mølla som gjelder - ta kontakt med Karianne Bergersen for påmelding!