For andre året på rad så stilte Kjellmyra IL lag under herrestafetten i NM på ski, som denne gangen gikk i Meråker.

- For Kjellmyra IL som klubb, og for rekrutteringen hos de yngre er det viktig og stas, at klubben blir representert på slike arrangementer. NM er en folkefest og gutta har storkost seg under et flott arrangement i Meråker. Neste år er det Konnerud som arrangerer, og guttene blir nok å finne på startstreken til neste år også, sier Martin Flismyren. 

12. beste etappetid

I fjor gikk Joachim Aurland, Even Antonsen og Ola Erling Korbøl, mens i år fikk Aurland selskap av Martin Flismyren og unge lovende August Myrvold. Nevnte Flismyren gikk 1. etappe. 

- Med flere av Norges World Cup løpere så fikk jeg i hvert fall kjenne på tempoet i noen hundre metere. Det er sinnssykt hvor fort de gutta der går, det var full spurt fra første stavtak!  Men jeg bet tennene sammen og vekslet med Joachim Aurland. Joachim gjør i år som i fjor, går en kjempeetappe, og går Kjellmyra mange plasser opp. Joachim har faktisk den 12. beste  etappetiden av alle på 2. etappen i dag. På 3.etappe så gikk klubbens unge talent August Myrvold. August er 2002-modell, og det er første gangen i år han er gammel nok til å gå stafett for seniorene. August går også en veldig bra etappe, og med en skikkelig sterk avslutning sørger han for at laget kommer på en meget sterk 56.plass, og går med det Kjellmyra fire plasser opp fra i fjor, sier en fornøyd Flismyren. 

gode representanter for klubben

- Jeg er imponert og stolt over å få representere klubben vår sammen med disse to gutta her i dag. Joachim og August er to veldig gode representanter for klubben vår, og de presterer begge på et utrolig høyt nivå. Fra et trenerperspektiv er det moro å se at de virkelig koser seg med å få gå for klubben, selv om de må gå med en halvseig mosjonist som nok hadde gjort seg best i coaching-sona, ler Flismyren.

I fjor stilte også Kjellmyra eget damelag på stafetten, men i kolliderte stafetten med Norgescup i skiskyting. 

- Dessverre så klarte vi ikke å stille et damelag i år. Skiskytterjentene Anne Marit Bredalen og Ingrid Kristine Wright-Hagen som gikk to av tre etapper for oss i fjor sammen med Karen Marie Håkonsen, hadde Norges Cup helg i skiskyting, og måtte naturligvis prioritere dette. Men neste år så håper vi på at jentene er tilbake på startstreken på Konnerud, sier Flismyren.