Kjellmyra ligger etter helgens kamper på 7. plass i 5. divisjon avdeling 02, med 5 poeng på 7 kamper. De 7 kampene har gitt 1 seier, 2 uavgjorte og 4 tap. Hjemme i Idrettsparken har det blitt 1 uavgjort og 2 tap så langt. 

- Nok en gang har vi ball i store deler av kampen, men klarer ikke skape nok store sjanser og slipper inn mål på visittene imot. De første 15 minutenne valser vi over Hamar og har mer back inn angrep en Hamar liker å forholde seg til. Ballen går fint og vris opp gang etter gang og vi dobler på kant. Vi får mange cornere ut av dette og etter 12 minutter får vår nye mann Stian Lindbergsengen åpnet kontoen for året og header inn en nydelig slått corner fra Sander Fosseid, forteller trener Geir Tore Jakobsen. 

- ligger under til pause, mot spillets gang

Men hvor lenge var Adam i paradis? Ikke lenge.  

- Etter en lang klarering fra Hamar går ballen i bakrommet og spissen løper fra oss og scorer ut av det blå til 1-1 allerede etter 16 minutter spilt. Etter dette slutter vi å rulle opp som vi har gjort, selv om vi fortsatt har ballen i laget 70 prosent av tiden. Det går til vi nesten har spilt 40 minutter før vi får neste store sjanse og det blir redning på streken av Hamar etter skudd fra 16 meter. Bare minuttet etterpå tvinger vi fram en ny god redning, denne gang keeper som redder skuddet fra skrått hold fra 10 meter. Skuddet ender i corner som igjen ender i ny corner og fra denne corneren løper en rask Hamar spiller hele veien fra egen 16 meter og opp og scorer 1-2. Dette skal ikke gå an, vi er så snille med dem at dette må vi unngå! Vi går til pause med 1-2 mot spillets gang, sier Jakobsen. 

2.omgang blir ganske lik som de siste 30 minuttene av 1. omgang. 

- Vi har ball 70 prosent av tiden, men det lugger siste tredjedelen av banen. Vi gjør dumme valg, drar ned tempo i stedet for å utfordre, vi slår innleggene for seint i forhold til løpene i boks og så videre. Vi gjør en del bytter og de som kommer inn viser seg fra en god side alle sammen, både Omar, Markus, Jan Marius, Alan og Merhawi. Vi legger også om til 3-3-4 siste 15 min og presser på for scoring, men får i denne perioden 1- 3 i stedet for 2-2. Vi reduserer til 2-3 siste minuttene etter en flott scoring av Jan Marius fra back posisjon, som kliner et skudd i lengste etter corner, forteller Jakobsen. 

- vurderer endringer 

Kjellmyra har i flere kamper vært bedre enn motstander i banespillet, men det har ikke gjort utslag på resultatene. 

- Nok en gang har vi klart overtak i banespill og ballinnehav, og vi er bedre enn motstander i spillet. Uansett taper vi poeng da vi ikke skaper nok store sjanser, samt omsetter de vi har i scoring. Vi slipper inn for enkelt og da blir det ikke mye poeng! Dette må vi rette på, da vi ikke kan fortsette å spille godt uten å få bedre betalt. Endringer vil komme i spillervalg og kanskje vi også ser en formasjonsendring om dette må til, da dette er ganske lik melodi så langt i år, avslutter Geir Tore Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avd. 02

Kjellmyra - Hamar 2 - 3 (1 - 2)

MÅL: 1-0 Stian Lindbergsengen (10), 1-1 Carl Christian Nordberg (14), 1-2 Sander Jung Kløvstad (43), 1-3 Jonas Stensrud (90), 2-3 Jan Marius Nygård Hagen (90). 

2 gule kort til Kjellmyra (Roger Bredesen og Eirik Andreas Øwre), Hamar IL fikk 3 gule kort.

Kjellmyra stilte med følgende tropp: 

Allan Rune Larsen, Jan Marius Nygård Hagen, Omidullah Noori, Markus Steinum Jakobsen, Sander Tyskeberget Fosseid, Abraham Andehaymanont Okubatu, Stian Lindbergsengen, Mohamud Omar Mohamed, Marius Bekkemoen, Leon Godin Rotbakken, Filip Myhre, Ali Mohamad Nour Ibrahim, Emil Gulli Lauten, Eirik Andreas Øwre, Merhawi Ghirmay Russom, Anders Berger Simengård, Roger Bredesen og Marius Ringkilen Melvold.

Neste kamp:

Kjellmyra - Ringsaker lørdag 16. juni klokka 15.00 i Idrettsparken.