Kjellmyra ligger på foreløpig sikker plass i 5. divisjon avdeling 02, poenget foran Rena som ligger på kvalifiseringsplass for nedrykk. Alle poeng teller framover, men mandag kveld ble det 0 poeng og 0-7 i sekken. 

- Vi møter et meget sterkt Elverum-lag i dag og får ei skikkelig økt. I kampens første 15 minutter er vi best og skaper trykk på Elverum og endel halvsjanser. Men etter 19 minutter kommer Elverum på en voldsom hurtig overgang, et perfekt innlegg og pang så står det 1-0. De neste 25 minuttene er Elverum best og i omgangens siste minutt blir det 3-0 på noe som er en liten offside, men en alltid god dommer Einar Gjerde kan ikke lastes for å ikke se det. I 2. omgang er Elverum også best og vi taper til slutt med klare sifre, forteller Kjellmyra-trener Geir Tore Jakobsen. 

- Da det er sagt, er det helt greit å tape slike kamper. Gutta legger ned en kjempejobb, men i dag er motstanderen fryktelig god og da er det greit. 2 nye spillere får sin debut i dag og viser fine takter. Alexander i mål og Abel på topp, de blir spennende å følge videre! Nå gleder vi oss til Grue hjemme i Idrettsparken lørdag, smiler Jakobsen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Elverum 2 - Kjellmyra 7 - 0 (3 - 0)

MÅL: 1-0 Kristoffer Rønningen (19), 2-0 straffe Brian Lysebo Johansen (28), 3-0 Jan Inge Solemsløkk Lynum (44), 4-0 Martin Brubråten Lafton (51), 5-0 Christian René Lund Karlsen (60), 6-0 Martin Brubråten Lafton (62), 7-0 Brian Lysebo Johansen (78). 

Kort: 1 gult kort til Kjellmyras Eirik Andreas Øwre. 

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Alexander Jensen, Marius Bekkemoen, Christofer Nunez, Eirik Bjørnstad Skoglund, Eirik Andreas Øwre, Abdisamad Abdi Fatah Khalif, Merhawi Ghirmay Russom, Roger Bredesen, Sander Tyskeberget Fosseid, Abraham Andehaymanont Okubatu og Stian Lindbergsengen (kaptein). 

Innbyttere: Omidullah Noori, Aleksej Richard Fleischeuer, Abel van Tha Peng Ling og Robin Ingvaldsen.

Neste kamp: 

Kjellmyra - Grue lørdag 21. september klokka 15.00 i Idrettsparken Kjellmyra.