Kjellmyra kom fra et stygt tap mot Elverum 2, og var klare for å revansjere seg mot naboen Grue. 

- Første omgang er jevnspilt, der vi har flest store sjanser. Dette omsettes i 1-0 etter 22 minutter da Abraham spilles gjennom av Merhawi og alene med keeper gjør han ingen feil og scorer. Kun få minutter seinere er det Abraham som gjør en kjempejobb og kommer seg ned på linja, legger ut 45 til Merhawi som setter 2-0 på blank kasse. Omgangen ut har vi grei kontroll på i en spillemessig jevn omgang. Vi er ikke fornøyd med spillet etter 1.omgang og vet vi har mye mer inne og målet er å få mer av dette ut i 2.omgang. Det klarer vi ikke helt og omgangen blir morsom for den objektive tilskuere, men et mareritt for en trener! Grue starter best og får en redusering etter 63 minutter og en utligning etter 66 minutter. De siste 20 minuttene er et sjansebonanza jeg ikke har sett maken til og begge lag kunne fint scoret 3-4 mål til hver! Da vi leder 2-0 til pause og har gjort unna første 15 av 2. omgang uten scoring i mot, føler vi at vi bør vinne kampen, i tillegg bør vi score minst 2 mål til på alle de sjansene vi har.  Da det er sagt så må man være så ærlig å si at Grue også burde satt 1-2 scoringer de og på sine store sjanser, så poengdeling er sikkert rettferdig i dag. Totalt sett ok match, ok resultat. Vi noterer oss 4 poeng mot Grue i år, det er vi fornøyd med, sier trener Geir Tore Jakobsen. 

- Uavgjort et greit resultat

Grue-trener Espen Fjeld forteller at uavgjort gir et riktig bilde av kampen. 

- Det ble et tøft og vanskelig lokaloppgjør, som ender med ett poeng til hvert lag. Vi gjør en forferdelig dårlig første omgang, og det utnytter Kjellmyra som leder 2-0 til pause, fullt fortjent! De første 10 minuttene er ganske bra, men etter det kollapser vi totalt og er ikke til stede i kampen i det hele tatt. Etter hvilen gjør vi en formasjonsendring og et par bytter, og greier å etablere mer spill inne på Kjellmyras banehalvdel. Vi får to tette scoringer og da er det full kamp igjen. I sluttminuttene skaper begge lag en del store muligheter som kunne resultert i scoring begge veier. Alt i alt er vel uavgjort et fair resultat i denne kampen., forteller Fjeld. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Kjellmyra - Grue 2- 2 (2 - 0)

MÅL: 1-0 Abraham Andehaymanont Okubatu (22), 2-0 Merhawi Ghirmay Russom (26), 2-1 Schadrach Teka Williams (63), 2-2 Hassan Saad Al-Shimary (66). 

Kort: Ingen

Kjellmyra stilte med følgende lag: 

Alexander Jensen, Marius Bekkemoen, Mehdi Khan (kaptein), Christofer Nunez, Eirik Andreas Øwre, Abdisamad Abdi Fatah Khalif, Merhawi Ghirmay Russom, Roger Bredesen, Sander Tyskeberget Fosseid, Abraham Andehaymanont Okubatu og Abel van Tha Peng Ling.

Innbyttere: Omidullah Noori, Ali Mohamad Nour Ibrahim og Emil Gulli Lauten.

Grue stilte med følgende lag: 

Asbjørn Woll, Nicolay Jorov Dentchev, Marcus Østerud Nymoen (kaptein), Dagfinn Korbøl, Sigurd Sund, Henrik Løvstad, Hassan Saad Al-Shimary, Amel Dedic, Carl Emil Løvstad, Charles Bratli og Alaa Saad Gaith Al-Shimary.

Innbyttere: Espen Fjeld, Schadrach Teka Williams, Ivan Fernandez Castro, Henrik Vanebo, Eirik Midtsundstad og Jørgen Enger Melsnes.

Neste kamper: 

Grue - Nordre Trysil/Trysil 2 tirsdag 24. september klokka 19.30 på Grue stadion.

Stange - Kjellmyra torsdag 26 september klokka 19.00 på Frenningbana.