Lørdag fra klokka 11.00 er det igjen duket for Kirkenær Classic Motorshow under Sankthans på Kirkenær. De siste årene er det Doorslammers Yankee Car Club som har stått som arrangør, men utstillingen har holdt på i 20 år. Arne Sagerud håper på godt vær, og mange ekvipasjer denne lørdagen.

- Dette er ikke en ren bilutstilling. Her er alle motoriserte kjøretøy velkommen. Som gamle biler, motorsykler, traktor og alt annet med motor, sier Sagerud.

Stein Amundsen i arrangørkomiteen til Sankthans er selv opptatt av gamle biler, og har vært med på utstillingen flere ganger. Det «rareste» han har satt gjennom disse årene er en dresin. Med andre ord er det åpent for det meste.

- Utstillingen finner sted mellom jernbane og kornsiloen på Kirkenær, og vi vet at det kommer både lokale og langveisfarende til årets utstilling. Ettersom det er 20-årsjubileum i år kjører vi en ekstra konkurranse og premiering. Nemlig premiering av fineste tidsriktige antrekk til kjøretøyet du kommer med, sier Sagerud.

Han håper at flest mulig kler seg tidsriktig til kjøretøyet, og at det kan skape en spesiell stemning rundt årets utstilling. Det blir også servering av hamburgere, pølser, kaffe og brus. Til utstillingen er det ventet mellom 100 og 150 ekvipasjer også denne gangen.