• PERFEKTE LOKALER: Tanken var å leie lokaler, men da disse lokalene på Skansen var tilgjengelig, ble det kjøp.

Knut Grønstad bodde tidligere på Krokmoen i Åsnes og var egentlig på utkikk etter lokaler som var til leie.

- Jeg startet opp bedriften i Elverum, men av forskjellige årsaker var jeg på utkikk etter andre lokaler. Tanken var egentlig at jeg skulle leie, men da jeg kom over disse lokalene, så jeg fort at dette var helt perfekt for min bedrift og kjøpte lokalene ved årsskiftet, forteller Grønstad.

Det er allerede mye å gjøre, selv uten noen form for markedsføring.

- Jeg hadde jo tenkt jeg skulle sette opp plakater og markedsføre meg ellers, men det kommer kunder uansett.  Det jeg får kunder på, er at mine nåværende kunder, anbefaler meg videre, smiler Grønstad.

Kvalitet viktigst

For KG Autoservice er det ikke kvantitet som gjelder, men kvalitet.

- Jeg er ikke avhengig av jobben for å overleve, så for meg er det viktigste at jeg har fornøyde kunder og da må jeg gjøre en god jobb med hver eneste bil. Nå har jeg en avtale med Mobakk Bil & Service i Våler, da jeg klargjør bruktbiler for salg for dem. I tillegg har jeg nå også fått en avtale med Akershus Traktor på Flisa, hvor jeg også klargjør både nye og brukte traktorer, før de leveres ut til deres kunder, sier Grønstad.

Det er ikke bare klargjøring av biler og traktorer KG Autoservice jobber med.

- Jeg er også behjelpelig med frakting av kjøretøy, i tillegg til vasking og polering utvendig, vasking og renser innvendig, også rens av skinnseter.  Jeg vurderer også «dropin-vask», da kan kunden sitte og drikke kaffe, mens jeg vasker bilen for dem. Vi kan også ta i mot campingvogner og båter, forteller Grønstad.

Vil gi ungdom et tilbud

Knut Grønstad har også et ønske om gi ungdommen et tilbud.

- Jeg tok kontakt med Politiet og NAV, for å høre hva de tenkte om at jeg kunne tilby «mekke-plass» til ungdom, noen kvelder i uka. De var veldig positive, men måtte sende meg videre til kommunen. Og fra kommunen har jeg dessverre ikke hørt noe, selv etter at jeg har mast noen ganger. Så der står saken nå, men jeg vil virkelig bidra for ungdommen, og håper jo at kommunen tar kontakt med meg, sier Grønstad. 

Grønstad har også planer om annet bruk av lokalene.

- Jeg er allerede i dialog med Solør Veteranklubb, som hjelper til med å pusse opp lokalene, mot at de får tilgang til bruk av lokalene samtidig, smiler Knut Grønstad.