• FLOTT VÆR: Været har mye å si for oppmøtet. Noen liker seg best i skyggen da det blir varmt.
  • FORNØYDE: Sissel Rendalen (til venstre), Mette B. Dahl og Jan Vidar Lonkemoen er glad for at folk støtter opp om Bokken og tedansen.

Årets sesong med tedans på Bokken er den fjerde i rekken, og årets husband består av Andreas Holø, Roar Espen Wagenius, Espen Savolainen og Rune Mykleby. I tillegg er det mange gjesteartister som tar turen innom under tedansene på Braskereidfoss.

- Vi håper selvsagt å fylle scena i år også. Besøket har vært bra tidligere, og det har vært tendens til parkeringskaos på Braskereidfoss under tedansene, sa Jan Vidar Lonkemoen på Bokken til iSolør.no tidligere i uka.

Om det ikke var parkeringskaos søndag, så var det ikke mange ledige parkeringsplassen å oppdrive på området utenfor Bokken og Joker. Stort sett alle stoler var opptatt, og folket ser ut til å juble over at tedanssesongen er i gang.

Søndagens tedans ble arrangert i forbindelse med årets Fæssadager. De to andre tedansene i år arrangeres i etterkant av SolørMart'n og Vålerdagene.

- Opplegget blir det samme som tidligere. Vi har et fast band som drar i gang musikken, og så inviteres det gjester til å bli med. Vi holder kortene tett, og avslører ikke hvem det er før tett oppunder tedansene, sier Lonkemoen.

Under tedansen søndag ble det servert hjemmelaget ertesuppe til gjestene. Om dette er et salgstriks for å få de besøkende til å passere baren på tur til do vites ikke, men ertesuppa så ut til å falle i smak blant gjestene.