Grue-trener Stein Johannesen forteller dette om kampen: 

- Det ble nok en god kamp mot et lag som har masse rutine. Vi gikk inn mot denne kampen med - til oss og være - litt rufsete forberedelser, derfor var vi litt usikre på hvordan laget skulle svare. Det var ingen grunn til bekymring, vi var påskrudd fra start av og førte hele kampen! Vi var solide defensivt i forskjellige formasjoner med mange spillere i uvante posisjoner. Og fremover spiller vi tidvis utrolig god håndball, skaper masse gode sjanser og burde vel hatt 40 mål i dag! Det var mange som var  gode deriblant Ingrid Walbækken, men jeg vil spesielt trekke frem Madeleine Bråten Mella som spiller en utrolig god kamp begge veier i dag! forteller Johannesen. 

Neste kamp for Grue-jentene er bortekamp mot Kongsvinger 18. mars. Hjemmekampen endte med tap 17-22. 

- Nå gleder vi oss til kamp mot KIL, en kamp som betyr utrolig mye for de. For oss er det bare moro å spille sånne kamper, og med flyt og marginer er vi mer enn gode nok til å slå de, sier Johannesen. 

KAMPFAKTA: 

3. divisjon, Gruehallen

Grue - Stange 32-22 (18-11). 

Grue stilte med følgende lag, antall mål i parentes: 

Oline Neser, Maja Hansen-Møllerud, Maiken Nilsen Reigstad (2), Anna Kjellgren (6), Thea  Bråten, Alvilde Westby Skyrud (2), Ingrid Lerudsmoen Walbækken (3), Sandra Syvderud (3), Madeleine. Bråten Mella (9), Kirsten Bjerkestrand Sørby, Ida Skyrud Skarpnord, Silje Syvderud (2) og Anna Sofie Sandberg (5).