• GODE RESULTATER: På stevnet i Telenor Arena fikk duoen fra Grue én 1.plass og to 2.plasseringer.

– Jeg gleder meg! Det blir kjempegøy og jeg gleder meg til å lære mye. Dette har jeg drømt om så lenge.

Onsdag kveld satte Julie Schjelderup-Høye seg i bilen sammen med mamma Ingeborg med snuta vendt mot Telenor Arena i Bærum og Oslo Horse Show - det prestisjefylte ridestevnet med både sprangridning og dressur.

Her samles blant annet verdenscupen i sprangridning og en rekke internasjonale ryttere.

I tre ulike ponniklasser stiller nemlig Julie (11) og Dancing Ducati (10) mot ryttere fra hele landet.

Gode resultater

Duoen fra Solør Rideklubb kvalifiserte seg forrige helg i Telenor Arena i Agria Cupen. Her fikk hun svært gode resultater; én førsteplass og to 2.plasseringer.

Mamma Ingeborg Schjelderup-Høye er stolt over datterens innsats.

– Jeg er kjempestolt, så det er veldig stort for oss begge. Hun har jobba lenge for dette. Med seg har hun jo et helt fantastisk trenerteam, som er hele familien Tidemandsen; Hege Tidemandsen, Ine Ljungqvist, Dagny Tidemandsen og Jørn Tidemandsen. De har alle sittet i mange timer på trening, stevner og har fulgt Julie gjennom mye, så all ære til dem.

Flere ryttere fra solør

Når er det klart for konkurranser torsdag, fredag og lørdag.

Dette er innenfor kategoriene «Ponni kat 2 MB+ by Kingsland Oslo Horse Show» og «Ponni kat 2 Agria Dyreforsikring Cup MB Sprang by Agria».

11-åringen som har ridd i konkurranser siden hun var seks år, har likevel is i magen.

– Jeg gruer meg ikke fordi jeg tror det kommer til å gå bra. Jeg stoler på ponnien min. Vi kjenner hverandre veldig godt og vi har på en måte vokst opp sammen.

Solør Rideklubb har en rekke ryttere i både nasjonale og internasjonale klasser under Oslo Horse Show denne helgen.

Hege Tidemandsen skal blant annet debutere i verdenscupen på søndag, mens Ine Mausethagen, Anne-Sofie Tvengsberg og Veslemøy Breiby skal ri i ulike internasjonale klasser for sprang. Breiby har også kvalifisert seg til finalen av Felleskjøpet-cupen.