• ARTIG: Anton syntes det var artig å kunne lage noe han kan spise etterpå.
  • BESØK AV NISSEN: Barnehagen hadde fått besøk av nissen i natt. Han la igjen hint til barnehagetantene at i dag må de bake.

- Det er foreldrene som har spandert på oss at Ivar Bakke kom hit for å lage marsipan og sukkerpasta med barna, sier Eva Karin Christensen ved Sønsterud barnehage. 

Christensen forteller at dette er en hyggelig forberedelse til julen der alle barna får være med, både de store og de små. Foreldrene hadde lyst til å gi barna en opplevelse istedenfor å gi de ting. En opplevelse varer mye lengre.

Både barna og de ansatte syntes det var stor stas og få besøk av «Ivar The Cakemaker», som er en mesterbaker. Han har blant annet tatt en del medaljer sammen med det Norske baker- og konditorlandslaget. Han har nå gitt seg på landslaget for å tilbringe mer tid i bakeriet sitt på Flisa.

- Besøket gjorde nok et stort inntrykk på noen av barna, det var flere av barna som ønsker å bli verdensmestere når de ble store. Vi ønsker at barna skal ha en koselig opplevelse og bli stolte av seg selv og det de har laget. Der de kan lage noe som de kan ta med seg hjem, og selvfølgelig spise det opp senere, smiler Christensen.

Barna er veldig ivrige og syntes det er kjempe morsomt og spennende. De lagde alt fra Marsipannisser til marsipanøyer.

-Jeg vokste jo opp med å lage marsipan hver jul med faren min, så jeg har det som en tradisjon, sier Ivar Bakke.