Nesten alle kan synge med når Jørn Hoel drar i gang med låter som «Har en drøm», «Ei hand å holde i» og «Lost in the tango». Selv om musikeren selv har fremført låtene utallige ganger går han ikke lei, og lover at klassikerne også kommer under lørdagens vårfest.

- For en del år siden tenkte jeg at jeg ville spille noe annet og fornye meg. I de siste årene har jeg blitt veldig glad for å ha låter som folk liker å høre på. Det kunne ha vært verre, smiler Hoel.

Han har spilt på Flisa før, men kanskje må vi helt tilbake til Night flight-tiden. Nå gleder han seg til å spille for solungene igjen, og Finnskogen har han et godt forhold til.

- Jeg har spilt på Finnskogen flere ganger, og liker området veldig godt. Nå satser vi på bra vær og masse folk på Flisa lørdag, sier Hoel.

Har to jobber

Til daglig har han to jobber. I tillegg til musikerjobben arbeider han til daglig i et designmerkevarebyrå. Han er også medeier i en restaurant i Tromsø, og jobber mye med mat og drikke.

- Det begynner å bli en stund siden jeg ga ut noe selv, og jeg har et ønske om å utgi ny musikk. Men så var det å få tid til alt da, smiler Hoel.

Fortsatt turnerer han med blant annet Steinar Albrigtsen. Noen ganger er han på spillejobber med fullt band, og andre ganger kommer han alene. Vil du høre både nye og gamle slagere fra Jørn Hoel er Flisa stedet å være lørdag. Konserten finner sted på scenen utenfor Flisa Stormarked.

Les mer i egen kampanjeavis fra Handelssenteret Flisa her.