• BLIDE GUTTER: Dan Eigil Aurland (til høyre) er eksperten på både sykkel og ski, og Jonas Gottenborg Larsen er klar på at alle ansatte skal være faglige dyktige.

1. mars startet Jonas Gottenborg Larsen som butikksjef hos Intersport på Stormarkedet på Flisa, etter mange år i Oslo i forskjellige jobber.

- Jeg har holdt på med direktesalg av forskjellige produkter og varer, stort sett innen TV- og internettløsninger - men også litt forsikringer. Jeg har litt erfaring fra butikk tidligere, jeg har jobbet blant annet på Byggmakker og Maxbo og litt som ekstrahjelp på Centrum Tekstil før jeg flyttet til Oslo, forteller Gottenborg Larsen. 

- midt i blinken for meg

Jonas er også det vi så pent kaller «sportsidiot», så slik sett passer det vel bra med jobb som butikksjef hos Intersport. 

- Slik sett passer det helt perfekt ja! Jeg liker å ha et bein innenfor det som skjer i lokalidretten, om det så er ski, sykkel, fotball, håndball, ja egentlig alt mulig. Jeg følger med på aller meste, så dette er midt i blinken for meg, smiler Gottenborg Larsen. 

Valget om å flytte hjem igjen, var egentlig ganske enkelt. 

- Da vi bodde i Oslo, så reiste vi ofte «hjem» i helgene. Nå ville vi nærmere familie og venner! Vi flyttet til Oslo i 2009, men hadde en liten plan om å flytte hjem igjen etter hvert. Nå fikk vi en gutt for 1 år siden, så da passet det bra å flytte hjem igjen rett før jul. Samboeren har fått jobb på Tifu i Våler og gutten går i Solør Montessoribarnehage. Det var utrolig godt å flytte hjem igjen, gliser Gottenborg Larsen. 

ser absolutt lyst på framtida

Nå er det altså jobb som butikksjef på Intersport, en jobb som Gottenborg Larsen har store forventninger til. 

- Jeg ser absolutt lyst på framtida for butikken! Det ser ut som lokalbefolkningen handler mer og mer lokalt, og vi skal være med på det som skjer av aktiviteter lokalt og førstevalget til de lokale skal være Intersport Flisa. Mye er jo styrt sentralt fra Gressvig i Oslo, men vi har absolutt muligheten til å gjøre ting på egenhånd i forbindelse med for eksempel Vårfesten og SolørMartn. Vi kan også legge et lokalt preg på butikken når det gjelder vareutvalg, vi kan ikke gjøre alt - men vi kan påvirke i alle fall, fortsetter han. 

Det blir ingen store endringer i butikken, verken blant de ansatte eller i vareutvalget med ny butikksjef. 

- Vi kommer nok til å fortsette stort sett med samme bemanning, det blir ingen spesielle forandringer ellers heller, sier den nye butikksjefen.