Both sides now heter kirkekonserten som skal holdes i Grue kirke torsdag 21. juni klokka 19.00. Bak står Trine Cecilie Kvambe, og med seg har hun fått Kim K. Nielsen fra Danmark og Harald Juliussen fra Hernes.

- Sammen skal Trines Trio servere et knippe med vakre sanger innen ulike genre, men som alle har den fellesnevneren at de har et åndelig budskap. Sanger og melodier som får oss til å se innover, men også utover oss selv, sier Kvambe.

Hun deltok i Norske Talenter på TV 2 i 2015, og sang seg helt til finalen med sin jodling der. Hennes jodleshow begeistret både juryen og det norske TV-publikumet. Hun jodlet seg også inn i det norske folks hjerter i Fjordland-reklamen «Straks klar» i 2011.

Ikke bare jodling

Men Trine er slett ikke bare en jodleekspert. Hun er en allsidig vokalist og korist med en livslang musikkarriere bak seg. Hun behersker like godt pop som blues, country, viser og jazz. Hun synger også jevnlig salmer i kirker i Hedmark, der hun er bosatt og har base.

- I konserten 21. juni vil vi kjenne igjen salmer og andre kjente sanger fra blant andre Lina Sandell, Cindy Lauper, Joni Michell og Benny Andersson. Samt litt god gammeldags gospel fra selveste Elvis Presley, sier Trine, som også skal ta oss tilbake til den gang Alice Babs var i vinden og jodling var hverdagskost i radioapparatet.

Kim K. Nielsen har jobbet med mange kjente musikere gjennom årene, og blant annet hatt prosjekter med Javed Kurd, Trond Nagell, Merethe Trøan, Viggo Sandvik, og Sogns for å nevne noen. Harald Juliussen har medvirket i de fleste sjangere som måtte passe for en bassist, eksempelvis gammeldans, dansemusikk og jazz.