• ARTIG MED STAFETT: - Sinnsykt morsomt å gå stafett for Kjellmyra, sier Joachim Aurland (Foto: privat).

På sprinten som gikk i klassisk gikk Aurland videre fra prologen med 25. plass og var klar for kvartfinalen. Der ble det stopp og det endte totalt på 13. plass.  

- Etter torsdagens sprint var jeg veldig skuffet, kroppen var langt unna det jeg håpet på.  Selv om resultatet ble greit til slutt, hadde jeg håpet på endel bedre, sier Joachim Aurland. 

- satt meg langt tilbake

Fredag var det 15 kilometer fri stil og lørdag 30 kilometer med skibytte. 

- Fredag ble jeg nr 21, noe jeg er greit fornøyd med. På lørdag ble jeg nr 21, noe jeg også er greit fornøyd med. På distanse er jeg ikke bedre for øyeblikket, etter det lange avbrekket i sommer som satte meg veldig langt tilbake, sier Aurland. 

Oppsummert etter årets NM var Aurland «sånn passe» fornøyd. 

- Alt i alt et greit Norgesmesterskap med 13, 21 og 21 plass. Jeg vil mye høyere opp på lista enn som så, noe jeg skal jobbe steinhardt for fremover. Nå blir det det viktigste for min del å holde seg frisk og skadefri, sånn at jeg får trent ordentlig, fortsetter han. 

- sinnsykt morsomt

Årets NM ble avsluttet med stafett, der Kjellmyra stilte med herrelag for første gang på mange, mange år.

- Stafetten var sinnsykt morsomt! Vi ble til slutt nr 60 av over 130 startende. Even og Ola Erling gjorde kjempeetapper, det var utrolig morsomt å kunne gå stafett for Kjellmyra, smiler Aurland. 

Det neste for Joachim Aurland blir nå Norgescup på Åsen i Akershus helga 9-11. februar.