Joachim Aurland er ferdig med nok en Norgescup helg, med sterke resultater fredag og lørdag - mens det på søndag gikk vesentlig dårligere. 

- På fredag var det sprint på programmet, der jeg hadde ganske høye forhåpninger. Prologen gikk fint, men i kvarten ble det litt trøbbel da jeg knakk en stav i starten. Jeg klarte heldigvis å komme meg videre til semifinale, men kvarten kostet litt for mye og jeg røyk ut i semien. Det ble til slutt en 10.plass. Jeg hadde håpet på bedre, men alt i alt et godkjent resultat i et hardt startfelt, forteller Aurland. 

u23-norgesmester

Lørdag var det 3 mil klassisk.

- Det ble ett knallhardt løp! Det var også NM for oss under 23 år. Jeg gikk kontrollert ut og gikk meg mye opp på slutten. Jeg ble totalt nr 9 på rennet, men vant U23-klassen - en liten opptur. Søndag var det 15 km skøyting. Der fungerte ting ytterst dårlig, så det rennet går fort i glemmeboka, forteller Aurland.

- Alt i alt en helg hvor jeg tar med meg en del gode opplevelser, og ser frem til å pusse formen enda ytterligere til Skandinavisk cup i Trondheim om 2 uker.  Må også takke støtteapparatet og smørerne for all hjelp! sier en fornøyd Joachim Aurland.