Helgens femte og siste NM-runde på Momarken ble en eneste stor opptur for Espen Isaksætre. Isaksætre lå seks poeng bak i NM-sammendraget, og var redd det skulle bli hardt å ta inn dette. Det klarte han med glans, og kjørte inn til en sekspoengsseier i Klasse 1.

- En helt herlig følelse. Før A-finalen telte jeg opp, og var bare to poeng bak. Jeg vant med seks poeng, og det var en knallrunde, smiler Isaksætre.

Han kom hjem til Flisa søndag kveld, og feiret sammen med resten av teamet med et bedre måltid på Folkets Steakhouse. Innehaver Emir Dogan kunne overraske solungen med en champagneflaske for å feire seieren. Sesongen for Isaksætre og teamet har vært meget god.

- En fantastisk sesong. Jeg har vunnet to runder i NM, og hatt en del pallplasser i tillegg. I EM ble det en 7. og 8. plass i Portugal, og 2. plass i EM-runden i Høljes, sier Isaksætre.

Bakkeløp neste ut

Neste ut på agendaen nå er bakkeløpet i Larvik om tre helger. Også her har han ambisjoner om å vinne.

- Det går sinnssykt fort mellom husveggene der, og butter du kan det ende med sjukehusbesøk. Men jeg kan fortatt ta dobbel, og satser på gull der også, sier Isaksætre.

Han takker sponsorer og teamet for den fantastiske sesongen. Uten de hadde det ikke vært mulig å få til dette.

- Jeg har som mål å kjøre EM neste år også, og målet her er en EM-medalje. Men da trenger jeg ny bil først, sier Isaksætre.

Også Ben-Philip Gundersen gjorde det svært bra under NM-runden på Momarken. Han kjørte inn til en 3. plass i NM.