Denne sesongen har Isaksætre Motorsport fått kjørt to NM-løp og ett EM-løp så langt, men satser på å kjøre resten av NM-løpene. Første NM-løpet de fikk kjørt endte med en 3. plass på Dokka. Helga etter fulgte de opp med en 8.-plass i EM på Høljesbanen foran omlag 50.000 tilskuere. Sist helg kjørte de 4. NM-runde på Grenland.

- Vi har ikke noe sammendrag å kjøre for i år, så satser på gode resultater og for å få kjøretrening med bilen, sier Espen Isaksætre.

Lørdagen kunne knapt gått bedre med 3 bestetider på de tre første omgangene, noe som resulterte i at de allerede var kvalifisert med «Pole position» i A-finalen som skulle kjøres søndag. Bil, fører og team fungerte utmerket, og Espen hadde gode starter og farten på banen var høyt! 

- Søndagen kom og i 4. omgang bøttet det ned med regn, og vi valgte å kjøre på noen slitte regnhjul for å spare nye til finalen ettersom vi allerede hadde beste startsport i finalen. Det skulle vise seg å være vanskelig å få feste på banen ettersom det var så mye vann på banen, men jeg kom i mål på en tredjetid, sier Isaksætre.

I finalen fikk Espen startspor 1, noe som skulle vise seg å være et startspor ingen klarte å ta starten ifra uansett hvilken finale. Starten gikk og Espen kom ut som nummer to. Med masse grus på ruta og forhold som var veldig vanskelig å kjøre på ble dette krevende for alle sammen som lå bak lederen. Espen sleit med sikta og underveis mistet han en plass til og falt derfor ned på en 3. plass, som også ble sluttresultatet denne helga. 

Espen var skuffet ettersom ting hadde fungert så bra dette løpet, men håper på å slå tilbake på hjemmebane (Finnskogbanen) 31. august og 1. september. Der håper han at mange tar turen og lager liv å røre, så skal førerne stå for underholdningen.