• MER ENN KONKURRANSE: Til vanlig møtes ungdommene i konkurransesammenheng. Denne kvelden var pizza, brus og sosialt samvær minst like viktig som skyting.
  • FORNØYDE: Kvelden ble en fin opplevelse også for de voksne.

Åsnes Skytterlag og Åmot Skytterlag har et spesielt godt forhold til hverandre. Ofte møtes ungdom fra skytterlagene i konkurransesammenheng, men begge lag har ønsket et treff hvor det sosiale var viktigere enn resultatene.

- Da vi møtes på stevne er det først i neste stevne vi møtes igjen. Ønsket var at ungdommene fra Åsnes og Åmot skulle bli bedre kjent, sier Yngve Sannvoll i Åsnes Skytterlag.

Selvsagt ble det skyting i hallen denne fredagskvelden også, men enda viktigere var pizzaene og brusen som ble kjøpt inn til de 28 som hadde møtt opp.

10 kom fra Åmot

- Det kom 10 ungdommer fra Åmot. Vi har unike treningsmuligheter i skytterhallen på Flisa. Hit kan vi reise når det passer oss, og vi trenger ikke spørre noen. Det er ganske unikt å ha en slik hall disponibel, sier Sannvoll.

For eksempel trener Åmot Skytterlag inne på Rena leir. Det sier seg selv at det krever en viss koordinering med forsvaret for å slippe til.

- Kvelden var veldig vellykket, og vi har snakket om at vi fra Åsnes skal ta turen til Åmot litt senere. Noen dato er ikke bestemt, men dette var en positiv opplevelse for alle, sier Sannvoll.