• TREFFSIKKER: Her handlet det om å sprette en bordtennisball i bordet, for så å havne oppi koppene.
  • SPIS SÅ MYE DU KAN: Her skulle du spise så mange Mariekjeks du klarte på 1 minutt.

Denne dagen fikk eleven bryne seg på både teoretiske, praktiske og fysiske oppgaver. Totalt 300 elever var samlet på videregående på Flisa. 

- Baktanken med denne dagen er at elevene skal kunne komme seg ut og møte andre, være sosiale, men på en konkurrerende måte, sier Kari Gunn Lie Sveen.

Elevene skulle innom totalt 20 poster, og her var det alt fra logiske tenkeoppgaver, til fysiske oppgaver. Lie Sveen forteller at mange har sagt de har kost seg, og at oppgavene har vært artige. 

- Det er naturlig at vi mennesker har et konkurranse instinkt, og at det kommer når vi har et slik opplegg. Jeg tror dette har vært en lærerik dag på mange måter, sier Lie Sveen. 

-Hva ønsker dere å oppnå med en slik dag?

- Vi ønsker å vise frem skola vår på en morsom og spennende måte, og vise at her jobber vi for samhold og trivsel. Dagen i seg selv er for at fremtidige generasjoner skal fortsette å gå på Solør videregående skole, forteller Lie Sveen.

På slutten ble det servert gratis mat og drikke, etterfulgt av en premieutdeling fra stasjonene. Alt ble dekket av Solør videregående skole.