Haakon forteller at næringskvelden passer for alle. Enten om du har en forretningsidé, eller om du er nysgjerrig på å vite mer om det å etablere egen virksomhet.

- Kvelden er lagt opp til at alle som ønsker kan komme. Du får et foredrag som går inn på det å se nye muligheter for et digitalt næringsliv i Solør, forteller Haakon Gjems. 

I disse dager så bygges det ut fiber i alle Solør-kommunene, og nærmere 8.000 husstander vil får fiber i løper av 2019. Gjems mener dette er den største satsingen innen infrastruktur siden Solørbanen i 1893. 

- Vi ser at flere tør å satse, og vi kan ta PAN Tretopphytter som et eksempel. Det er viktig for næringslivet i Solør at folk tør å satse, forteller Gjems.

En av foredragsholderne er Live Svalastog Skinnes, som driver bloggen Gardsfrua. Hun mener at vi må formidle det ekte livet, på en ekte og eventyrlig måte. 

- AB utvikling kommer også for å fortelle om etablererkurset i Hedmark. I år har vi også fått eget kurs hit til Solør. Det er viktig at det er nærhet til kurset, forteller Anette Stand Sletmoen.

Gjems ønsker at folk skal sitte igjen med et syn på nye muligheter, og at skal du satse, så gjør det når. Påmelding til han på e-post: haakon.gjems@grue.kommune.no eller telefon 918 66 236.