• I FJOR: Fra fjorårets Familiedag, alle som deltar får premie.

Familiedagen er et åpent arrangement, så det er åpent for alle. Det starter klokka 12.00 og varer til klokka 16.00 og foregår altså på Kynnbrua i Våler.  

- Det vil bli følgende aktiviteter: Fiskekonkurranse med premieutdeling, laserskyting på elg, kanopadling og natursti. Om været tillater det vil det bli mulig å grille, men i år vil det også bli muligheter for å kjøpe spekemat! Ta helst med egen grillmat, ellers vil vi ha noe til salgs også. Det blir også salg av kaffe, vafler, is og brus, sier Randi Elsetrønning i Våler JFF. 

Alle barn som deltar får også premie!

- Det viktigste for oss i Våler JFF, er å få barna ut av huset og ut i naturen. Jeg synes det er viktigere at barna kommer seg ut, enn at de bare sitter på PC og nett. Familiedag på Kynna har vi hatt i mange år, men det var vel et lite opphold for noen år tilbake. Vi som arrangerer har delt oss opp i grupper, så noen har ansvar for hver sin del av opplegget under dagen, fortsetter Elsetrønning.  

Jakt,fiske og friluftsskolen starter opp igjen 27.august.

- For de som er interesserte i å bli med på dette, så vil det være mulig med påmelding og stille spørsmål under Familiedagen også. Vi håper å se flest mulig på det som historisk er en veldig trivelig dag for både barn og voksne, sier Elsetrønning.