• FOREDRAGSHOLDER 1: Siri Brodahl er vernepleier og jobber ved Avdeling for habilitering i Sykehuset Innlandet.
  • FOREDRAGSHOLDER 2: Torun Vatne er spesialist i barne- og ungdomspsykologi og har en Phd om temaet samtale med kronisk og alvorlig syke barn.

Fagdagen blir på Rådhuskinoen på Flisa torsdag 6. desember klokka 12.00 - 15.30. 

- Vi er svært stolte over å presentere to dyktige foredragsholdere i Torun Vatne og Siri Brodahl. Torun Vatne er spesialist i barne-og ungdomspsykologi og har en Phd om temaet samtale med kronisk og alvorlig syke barn. Hun jobber på Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser hvor hun blant annet er prosjektleder for forskings- og utviklingsprosjektet «søskenprosjektet», forteller Liv Brekka. 

Gratis fagdag

Den andre foredragsholderen, Siri Brodahl, er vernepleier og jobber ved «Avdeling for habilitering» i Sykehuset Innlandet. 

- Siri har skrevet boken «Gi meg et smil» som ble utgitt i 2016. Hun holder foredraget «Å være søster som pårørende». I dette foredraget er hun innom mange essensielle temaer med et bredt spekter av komplekse følelser, sier Brekka. 

- Vi ønsker mer fokus på pårørende. I fjor arrangerte vi fagdag med tema «Barn som pårørende» hvor over 200 møtte opp for å høre på Anne Kristine Bergem. Vi ønsker at enda flere kommer i år og håper at folk synes dette virker interessant, sier Brekka. 

Fagdagen er gratis, men de ønsker påmelding. 

- Fagdagen har målgruppen personer som selv er pårørende, fagpersoner som jobber med barn og unge, studenter og andre med interesse for området. Fagdagen er gratis, men vi ønsker likevel en påmelding. Påmelding med navn og telefonnummer sendes til: KariAnne.Sand@asnes.kommune.no, avslutter Brekka.