Flisa Allianseidrettslag og SolørRadioen tar opp tradisjonen med radiofester igjen. Lørdag 2. november blir det fest på Bjørkheim, Flisa, og som tidligere trommes det til med gratis inngang.

- Dørene åpnes klokka 20.00, og de to første timene er det helt gratis å komme inn. Vi håper mange benytter det tilbudet og kommer tidlig på festen. Fra klokka 22.00 koster inngang en hundrelapp, sier Bjørn-Martin Brandett i SolørRadioen.

Anita Kalfoss i Flisa Allianseidrettslag er glad for samarbeidet, og håper på et fullsatt Bjørkheim lørdag.

- Det er plass til 300 på festen, og vi håper selvsagt på fult hus. De som kommer tidlig kommer jo gratis inn, men det kan jo hende at lokalet blir fult også. Så å være tidlig ute lønner seg, sier Kalfoss.

Trubadur Lalita har spilt på Dogans Sportsbar flere ganger tidligere. Denne gangen får hun dele scene med det lokale dansebandet Contrazt. Hun varmer opp før Contrazt går på scena klokka 23.00. De holder det gående til klokka 02.00.

- Vi spiller veldig mye Contrazt på SolørRadioen+, og det er et band som har mange følgere både i Solør og ellers i landet. At de trekker mye folk er det liten tvil om. Nå gleder vi oss til lørdag, og håper mange tar turen, sier Brandett.