Fredag 2. september gjenåpner Intersport i samme lokaler som tidligere på Flisa Stormarked. Gresvig AS, som eier Intersport-kjeden, har nå valgt å drive butikken selv. Det vil komme kundene til gode. 

- Det er viktig for oss å være gode på nyheter, og være å være tids- og sesongaktuelle. Kunden på Flisa skal ha tilgang på det samme vareutvalget og prisene, som kundene i både Oslo og resten av landet. Vi ser at det å fylle opp butikken med og nye freshe varer vil være bra for butikken, forteller regionsjef, Fredrik Hovland, i Intersport AS. 

BEDRE TILGANG PÅ NYHETER

Det at butikken nå drives fra sentralt hold, betyr i praksis at man nå har større tilgang på varer og alltid har mulighet til å kunne tilby kunden de nyeste produktene. 

- Vi som en stor kjede og slipper å bekymre oss for utfordringer knyttet til likviditet og tilgang på varer. Dette kan ofte være en utfordring for mindre fraiche-butikker, forklarer han. 

Butikken i andre etasje på Flisa Stormarkedet er i underkant av 400 kvadratmeter stor. Det er lite i Intersport-sammenheng. 

- Butikken er ikke stor i vår sammenheng, men vi skal få plass til det meste. Det er viktig i et lokalt marked å ha tilgang på det kunden trenger, mener Hovland. 

SPENNENDE MARKED

Regionsjefen mener Solør er et spennende marked for Gresvig og Intersport.

- Vi ønsker å overta så fort som mulig. Markedet i området er veldig spennende og viktig for oss. Vi er sikre på at potensialet her er stort. Vi har fått mange positive henvendelser til at vi skal ta over, og gleder oss veldig til å begynne.

Den offisielle åpningen vil bli fredag 2. september. Butikken vil følge senterets ordinære åpningstider. Klokken 12:00 blir det kaffe og boller til alle fremmøtte. Goodiebags til de første handlende kundene, og mange gode tilbud. 

SØKER BUTIKKSJEF

Kjeden er fortsatt på leting etter en butikksjef som ønsker å drive butikken på Flisa videre. 

- Vi er fortsatt på utkikk etter butikksjef. Det er viktig for oss å finne riktig person som kan drive butikken på en solid måte. Vi har blant annet et godt samarbeid med flere klubber i Solør, som vi ønsker å fortsette med, sier han.