• GJENGEN: Jakten på kjærligheten starter opp på TV2 til høsten. Mandag presenteres årets deltakere. (Foto: Espen Solli/TV 2).

Jakten på kjærligheten samler hundretusenvis av TV-seere hver sesong, og til høsten er det duket for ny runde med det populære programmet. Denne gangen er Inger Lund (28) fra Hof med i programmet.

Inger har nå flyttet inn på småbruket etter moren sin i Båstad i Østfold. Lund har vokst opp hos morens yngre søster og hennes mann. Moren ble hun aldri kjent med da hun døde da Inger bare var tre dager gammel.

- Jeg har vokst opp i Hof, og bodde der til jeg var 20 år. Da flyttet jeg til Oslo, og for to år siden flyttet jeg inn på gården etter mamma, sier Lund til iSolør.no.

Gode tilbakemeldinger

Det var ikke mange i vennekretsen til Inger som var klar over at hun hadde meldt seg på programmet, og responsen var stor da Tv2 offentliggjorde årets Jakten-bønder.

- Da det ble kjent at jeg var blant de seks bøndene var jeg veldig spent på responsen fra familie og venner. Men jeg har bare fått hyggelige tilbakemeldinger. Det er veldig koselig, og jeg har inntrykk av at de fleste synes dette er gøy. Noen sier det er modig gjort, smiler Lund.

De seks bøndene er presentert, og det er de fire bøndene som får flest frierbrev som får være med videre i satsingen til Tv2 til høsten.

- Hvorfor velger du å finne kjæreste på TV?

- Etter at jeg flyttet til Båtstad har det vært vanskeligere å møte noen. Klart det er et stort steg å gjøre det på TV, men samtidig er jeg ute etter noen som vil flytte hit sammen med meg. Gjennom Jakten på kjærligheten er det en fin mulighet til å finne noen som vil flytte på seg, sier Lund.

- Handy, raus og snill

Lund er ute etter en kar som er litt handy, raus og snill. Nå er Inger veldig spent på hvor mange brev som kommer inn etter presentasjonen på TV.

- Alle seks som deltar i presentasjonen er fine bønder. For menn sitter det nok litt lenger inne å skrive brev, så det gjenstår å se hvordan dette går, smiler Lund.

For tiden jobber hun som reiselivskoordinator i DFDS, og pendler fra småbruket i Østfold til jobb i Oslo hver dag.