• TRADISJONELT: Svein Terje Kynbråten hos Heia Hotell arrangerer også i år fest med Claes Lindberg og Contrazt. 750 billetter er lagt ut til årets 2.-dagsfest på Heia.

For mange er jula en høytid som brukes til å treffe venner og kjente, og mange som har flyttet ut kommer hjem for å feire jul i Solør. Dette er nok også hoved- grunnen til at festene i romjula har blitt så populære.

Både Victoria Hotell og Heia Hotell var utsolgte 2. juledag i fjor, og slik blir det mest trolig i år også. Lasse Johansen spiller opp på Victoria Hotell, mens Contrazt og Claes Lindberg sørger for musikken på Heia Hotell.

- Det var veldig koselig i fjor, og veldig mye folk. Å spille slik på hjemmebane gjør at jeg er litt ekstra spent. Det blir litt sommerfugler, sier Lasse Johansen.

Utsolgt i fjor

Festen i fjor ble utsolgt, og billettene til årets 2.-dagsfest var klare for salg allerede i slutten av november. Det legges opp til 300 billetter i år også.

- Hos oss er det gjerne de fra 30 år og oppover som kommer. Det virker som folk har satt pris på tilbudet de siste par årene, sier Jan Øyvind Juvberget hos Victoria Hotell.

Selv om det er mange fester 2. juledag er det ikke så mange i nærområdet til hotellet på Flisa. Derfor tror Juvberget på å fylle hotellet i år også.

- Å kjøpe billetter på forhånd kan nok være en fordel. Det ble utsolgt i fjor, og jeg satser jo på at det blir utsolgt i år også. Billetter kan kjøpes her hos oss, sier Juvberget.

Venter storinnrykk

Hos Heia Hotell i Våler regner Svein Terje Kynbråten med storinnrykk også 2. juledag i år. Som tidligere blir det dansemusikk og 20-årsgrense oppe, mens Claes Lindberg sørger for musikken i diskoteket hvor det er 18-årsgrense.

- Vi legger ut 750 billetter til festen 2. juledag. Vi kjørte førjulsfest med Torgeir og Kjendisene 17. desember, og her hadde vi 400 billetter. Det er særlig 2. juledag det virkelig er stort trykk, og festene har vært utsolgt i en årrekke, sier Kynbråten.

Også hos Bokken på Braskereidfoss og på Kirkenær legges det opp til fester i romjula som tidligere år.