• FORNØYD: Thomas Auke er quizmaster, og er fornøyd med responsen som opplegget har fått. På det meste har det vært 12 lag med.

Fredag kveld var det igjen quizkveld ved Kafé Finnskog på Vermundsjøen. Åtte lag stilte opp, men ingen klarte å slå Nonprofit denne gangen heller.

- Laget har flinke folk og er veldig godt sammensatt. Men at de har vunnet alle fire quizkveldene så langt er jo helt utrolig, sier Thomas Auke.

Han er quizmaster hos Kafé Finnskog, mens Eva Halvorsen og Werner Stiefel står for servering av både fast og flytende føde. Fredag kveld var det lasagne som sto på menyen, i tillegg til blant annet kortreist øl fra mikrobryggeriet et steinkast unna.

- Oppmøtet på quizkveldene har vært veldig bra, og det er jo ekstra fint når vi kan sitte ute som vi gjorde fredag kveld. Vi har hatt quizkvelder den første fredagen i måneden, og skal fortsette med det også i månedene som kommer, sier Auke.

12 lag på det meste 

Fredagens quiz var, som vanlig, godt sammensatt med spørsmål i mange ulike kategorier. Her gikk det på alt fra når Kafé Finnskog ble åpnet, til å finne ut hvilke attraksjoner som var avbildet.

- Forrige gang var vi 12 lag, og hadde quiz innendørs. Da måtte vi bruke begge etasjene på Kafé Finnskog. Nå krysser vi fingrene for godt vær også neste quizkveld, slik at vi kan sitte ut. Men vi har bestemt oss for å starte én time tidligere, for det blir litt kjølig på slutten, sier Auke.

Du kan følge quizkveldene hos Kafé Finnskog gjennom Thomas Auke sin egen quizside på Facebook.

Nonprofit besto fredag av Roger Nyen, Kine Anseth, Camilla Trongaard, Odd Roger Bjerknes, Vidar Karlsen og Amanda Nordtorp.