Årets utgave av Trestokkfestivalen på Åsnes Finnskog er som en pilot å regne. Ambisjonene er langt større neste år, men likevel blir det en stor festivaldag på Skogen 29. juli i år. For å få til arrangementet er det behov for arbeidskraft.

- Derfor inviterer vi lag og foreninger til informasjonsmøte på Skogen Restaurant tirsdag klokka 19.00. Her blir det et fellesmøte hvor vi skal informere litt om hva vi  trenger hjelp til, og også litt om festivalen, sier Per Gundersen i Skogen Restaurant.

Behov for mye folk

Hvor mange hender det er behov for klarer han ikke å si akkurat nå, men det er et betydelig antall som må til skal festivalen lykkes.

- Bare i arbeidet med opp- og nedrigging trenger vi masse hjelp. Dette blir for oss piloten for å se hvordan vi skal bygge festivalen neste år, som blir vesentlig større, sier Gundersen.

Det har blitt sendt ut et skriv til lokale lag og foreninger, og Gundersen vil gjerne ha tilbakemelding på hvem som kommer til tirsdagens møte.

- De som er interessert i å jobbe hos oss må gjerne sende meg en e-post nå i forkant av møtet, sier Gundersen.

Så langt er det kjent at Anastacia, ThoseBricks, Electric Guitars og John The Blacksmith kommer til festivalen. Trolig vil det dukke opp ytterligere et par navn til sommerens festival i nær fremtid.