• SANG: Tommy Michaelsen (til høyre) var gjesteallsanger torsdag, og fikk de besøkende med på allsang. Knut Lilleåsen er primus motor for treffene.

Én gang i måneden møtes seniorene i Grue til seniortreff, og torsdagens treff var nok et av de mest populære så langt i rekken. Ikke en eneste stol var ledig i kafeen til Grue Service.

- Det ble en knalldag denne gangen. Stinn brakke som det heter på fagspråket. Det skyldes jo at vi har besøk av Tommy Michaelsen, sier Knut Lilleåsen.

Michaelsen er litt mer beskjeden, men roser Lilleåsen og resten av gjengen for opplegget. Han synes det var stor stas med sang og allsang denne torsdagen.

- Knut er veldig flink til å tilpasse opplegget til målgruppen. Han har plukket ut sanger som folkene her kan, og det var bra allsang i dag, sier Michaelsen.

- På slutten var det jo reine rockekonserten, ler Lilleåsen.

Populært med allsang

Til seniortreffene lager nemlig Lilleåsen i stand allsanghefter. Ofte sørger han for musikken selv, men mange artister har også vært innom seniortreffene så langt. Tore Hestbråten har også vært innom og bidratt med dikt.

- I tillegg har vi en helt uformell quiz med 20 spørsmål. Det er for at de besøkende skal ha noe å pusle med, og det er lov å jukse, smiler Lilleåsen.

Seniortreffen i Grue er åpen for alle, og inngang koster ingen ting. Alle som kjøper kaffe, kake eller noe annet i disken er med i trekningen av tennbrikketter og kake. Når neste treff blir er foreløpig litt uklart.

- Jeg sa at neste treff var 10. mai, men folk oppdager raskt at det er Kristi Himmelfartsdag. Uka etter er det nasjonaldag. Så hvilken torsdag det blir er litt uklart ennå, men at det blir flere seniortreff er det ingen tvil om, smiler Lilleåsen.