• KJENTE LÅTER: Tommy Michaelsen er stadig på farten med Rita Engebretsen og synger kjente og kjære låter.

Arrangørene hadde ventet rundt 70 besøkende da de inviterte til «Frem fra Glemselen» med Rita Engebretsen og Tommy Michaelsen tirsdag klokka 12.00. Det kom over dobbelt så mange! Rundt 160 hadde tatt plass for å få med seg konserten.

- Det ble nok langt flere besøkende enn arrangørene hadde trodd. Alle stolene ble båret inn, og folk satt også i andre etasje og fulgte med. Det ble en kjempeaften, sier Tommy Michaelsen.

Han turnerer for tiden med Rita Engebretsen som mange kjenner godt fra den populære plateserien. Innledningsvis startet de to med «Tullingen», og da er allsangfaktoren satt.

- Vi har et stort repertoar med låter fra serien, og blander også inn noen andre låter. For eksempel Tømmer og Luksus, sier Michaelsen.

Rettet mot seniorene

Også han var positivt overrasket over oppmøtet i Våler mandag. Opplegget var en del av Vinterfesten i Våler, og konserten var spesielt rettet mot seniorer i kommunen.

Vi er omtrent midtveis i årets Vinterfest i Våler nå. Torsdag er det konsert med Erik Lukashaugen på Rud grendehus, og lørdag skal Rolf Arne Lie Holter fortsette sitt 40-50 arti'årsjubilé som artist. Sistnevnte skjer i Våler Kommunelokale.

Fredag er det jazz som blir det store, når Majken Christiansen kvintett gjester Våler Kommunelokale. Med i konserten er også tapas fra Heia Hotell, og billetter kjøpes på Kulturkontoret.