Så langt er det rundt 70 som har meldt seg på til viltaftenen som Flisa Allianseidrettslag arrangerer på Bjørkheim 24. september. Leder i idrettslaget, Tore Huuse Øwre, skulle gjerne sett at enda flere meldte seg på.

- Vi gjorde stor suksess med fisk- og skalldyraften i fjor, og mange sa de gledet seg til en ny slik kveld. Nå disker Liz og Lars Gjønnes opp med mye bra innen vilt, og Mr. Ray skal sørge for musikken. Vi trenger nok noen flere for at arrangementet skal la seg gjennomføre, sier Øwre.

Påmeldingsfrist torsdag

De som ikke har meldt seg på ennå bør absolutt raska på. Påmeldingsfristen er nemlig torsdag 15. september.

- På Bjørkheim er det plass til opptil 150 personer, og jeg er sikker på at dette blir en bra kveld. Så vet vi jo også at solungene ikke er berømt for å melde seg på i veldig god tid, smiler Øwre.

Mr. Ray, eller Ray Moen som han heter, kommer opprinnelig fra Kjellmyra. Han har mange opptredener på hjemmebane i løpet av året, og har gitt et en del låter på dialekt de siste årene. Også han gleder seg til å gjeste viltaften på Bjørkheim denne lørdagen, og satser på fullt hus.

Overskuddet fra viltaftenen går tilbake til idrettslaget og deres drift. Du kan lese mer om aftenen på idrettslagets eget Facebook-arrangement.