• DUELL: Patrick Holtet (til venstre) og Daniel Skasberg spilte uavgjort i toppkampen (Foto: privat).

Begge lag hadde vunnet sine 3 første kamper og det var derfor et realt toppoppgjør på Gjemselund tirsdag kveld. Det var målløst lenge, men begge lag scoret helt på slutten og det endte altså med poengdeling. 

- Tidligere har vi hatt taket på Vinger og funnet «oppskriften» for å hamle opp med dem, men i går klarte Vinger å få kampen mer inn på sitt spor og stoppet oss på en god måte. Vi gikk ut hardt, prøvde å holde tempoet oppe og ville ha Vinger med på så mange løpeturer som mulig, men de er ekstremt rutinerte og drar ned tempoet hver gang de har muligheten. Samtidig klarte ikke vi å være nøyaktige nok i det oppbyggende spillet og slår bort mye sentralt i banen. Likevel kommer vi til mange nesten-sjanser i første omgang, og Hof styrer kampen. 0-0 til pause er greit, men vi burde kanskje å putta en eller to med tanke på sjanser og stangskudd, forteller spillende trener for Hof, Fredrik Gottenborg Larsen. 

VIKTIG PAUSEPRAT

Målløst til pausa, men det skulle komme scoringer i 2. omgang.

- I pausen forklarer jeg at vi ikke må la oss lure av planen til Vinger. De liker ikke å løpe, og det utnyttet vi for dårlig! Når andre omgang startet hadde jeg gitt tydelig beskjed om en reaksjon, og den kom. Vi fortsetter å skape flere gode målsjanser, men utover i omgangen blir vi litt utålmodige, gjør igjen enkle feil, som skaper overganger til Vinger. De er frempå flere ganger, men en meget god Stian Waaler (banens beste), Almantas Doreikas og keeper Vebjørn Espeland holder oss inne kampen, fortsetter Gottenborg Larsen. 

- 1-0 målet kommer av at Vinger får frispark nede ved midtbanen. Vi er ukonsentrerte i 2 sekunder, som gjør at Hermann Odden får 2 meter avstand på 16 meteren, og 1-0 til Vinger er et faktum.  Vi snakket mye om nettopp det å være veldig tett oppi nøkkelspillerne til Vinger, og at vi ikke holdt fullt fokus og konsentrasjon oppe hele kampen, kom vi til å bli straffet. Det ble vi, slike ting skjer og vi må ta lærdom av det! Vi slår umiddelbart tilbake. Flytter opp stopperen vår på en dødball. Vinger blir litt stressa, og på bakre stang lurer målfarlige Torkil Moberg som utligner til 1-1.  På overtid får vi frispark på 18 meter. Skuddet går i muren, men Torkil plukker opp returen og blir felt innenfor 16 meter. Vi burde hatt straffe, men fikk det dessverre ikke, forteller Gottenborg Larsen. 

- Alt i alt er vi brukbart fornøyd med poeng på bortebane mot seriefavoritten. Vi har ikke tapt på 11 serierunder, og resultatene kommer av godt samhold, trening og ei spillergruppe som støtter opp hverandre! Dette er helt avgjørende for at vi som klubb og lag skal forsette å utvikle oss. Nå gleder vi oss til ny kamp på mandag, hjemme mot Fjelltun/Sander 2, sier Gottenborg Larsen. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avd. 06

Vinger FK - Hof 1 - 1 (0 - 0)

MÅL: 1-0 Herman Odden (82), 1-1 Torkild Moberg (87)

Hof fikk med seg 3 gule kort hjem: Bzaf Jajal, Jonas Gottenborg Larsen og Torkil Andre Moberg

Hof stilte med følgende tropp: 

Vebjørn Espeland, Almantas Doreikas, Stian Waaler, Thomas Vålbekken Skolegården, Torkil Andre Moberg, Ole Johannes Sorknes, Bzaf Jajal, Rifat Kutllovci, Lasse Moen, Fredrik Gottenborg Larsen, Daniel Sjørbotten Skasberg, Elias Amin Imzouagh, Mats Andrè Sparby, Jonas Gottenborg Larsen, Philip Kristiansen, Svein-Magnus Lommerud, Even Hedstrøm og Karl Even Korbøl

Neste kamp: 

Hof - Fjelltun/Sander 2 mandag 18. juni klokka 19.00 på Sundenga.