• TRENER INNE: En av de ukentlige øktene er i Storhallen på Kongsvinger (Foto: Mats Sparby).

Fredrik Gottenborg Larsen var spillende trener i fjor og har før denne sesongen fått med seg sin bror Jonas som assistent-trener. 

- Pr i dag så er vi 22 «aktive» spillere i stallen.  Noe rusk i maskineriet er det, hvor i dag noen er skadet og noen prioriterer skole eller jobb. De er uansett med i stallen og klare til sesongstart. Inn har Stian Waaler kommet, han er en spennende midtbanespiller med kreative ferdigheter. Ut har Leif Thomas Rotbakken og Mustaf Hassan gått, de har begge gått til Grinder, sier Gottenborg Larsen. 

Hof har 2 obligatoriske treninger ukentlig med en ren fotballøkt i Storhallen på Kongsvinger, og en styrke og kondisjonsøkt.

- Styrke og kondisjonsøkta kjører vi «der vi bor». Vi som bor i Solør benytter oss av Victus og får kjørt veldig gode og ikke minst viktige økter der. Ellers består vinteren av treningskamper omtrent annenhver helg, hvor vi allerede har møtt Fæssa. Det endte med tap 1-3, i noe som var en jevnspilt kamp der vi hadde en omgang hver, forteller Hof-treneren.

lokaloppgjør til helga

Til helga er det duket for lokaloppgjør i Storhallen på Kongsvinger. 

- Ja, lørdag klokka 11.00 møter vi Kjellmyra! Det håper vi blir en god test for oss, for å se litt hvor i landet vi ligger på alle områder. Vi skal delta i Galterudturneringa i år også. Det er de to første helgene i mars, der får vi brukt stallen godt da kampene kommer tett, fortsetter han. 

Hoffera har stort sett vært på treningsleir foran hver sesong og i år er det intet unntak.

- Treningsleir i år blir i Karlstad i midten av april, der vil vi spisse formen inn mot seriestart. Rundt 1. april begynner vi å trene ute.  Etter en litt treg start i januar ser nå endelig treningsoppmøte til å ha tatt seg opp, og vi har en fin mix i gruppa, med godt humør! Vi gleder oss til videre innsats i vinter og frem mot seriestart, sier Gottenborg Larsen. 

Jonas Gottenborg Larsen har kommet inn som assistent-trener foran årets sesong.

- Jonas tilfører gruppa masse erfaring og kunnskap. Vi jobber naturlig nok tett sammen, og vi håper at sammen med klubben og spillergruppa skal vi bite ifra oss i sesongen 2018, avslutter Gottenborg Larsen.