Eidskog 2 stilte med et meget sterkt lag forteller Hof-trener Fredrik Gottenborg Larsen. 

- Hadde vi enda spilt mot Eidskog 2, ville vi nok ha vunnet kampen, da vi leverer en meget god bortekamp. Vi blir hardt straffet mot mer eller mindre rent A-lag hvor, hvor vi virkelig måtte jobbe oss inn i kampen. Det gjorde vi! Even scorer og 0-1 er et faktum. Begge lag produserer noen sjanser i løpet av omgangen, men det er ikke ufortjent at vi leder til pause, forteller han. 

Hever prestasjonen

I 2. omgang triller Eidskog 2 mer ball med tempo.

- Vi klarer å opprettholde intensiteten og jobber knallhardt begge veier. Vi ville heve prestasjonen kraftig fra lørdagens hjemmekamp mot Grinder, da slike prestasjoner ikke er noe vi kan levere om det skal bli poeng. Hadde vi møtt Grinder på en dag som dette ville vi vunnet 10-0! Eidskog 2 scorer to ganger til i kampen. De siste 15 minuttene bikker kampen frem og tilbake, hvor vi holder på å utligne flere ganger, men det vil seg ikke. Selv om vi selvfølgelig er skuffet over resultatet og 0 poeng, så sitter de aller aller fleste igjen med en viss stolthet og god følelse, da vi holdt et meget sterkt Eidskog-mannskap i 2 x 45 minutter på bortebane! Og for de som er usikre, ber jeg dere sjekke dommerkortet! sier Gottenborg Larsen.

Avslutter med lokaloppgjør

Lørdag møtes Vaaler og Hof i sesongens siste seriekamp. 

- Nå reiser vi til Vaaler på lørdag, hvor vi møter avdelingens beste lag! Vi har prøvd å flytte kampen noen timer, da vi sliter ekstremt med folk, men Vaaler skal rykke opp og kunne dessverre ikke gå med på dette. Vi møter opp med de vi har tilgjengelig og lover en god fight, avslutter Gottenborg Larsen. 

KAMPFAKTA: 

6. divisjon avdeling 06

Eidskog 2 - Hof 2 - 1 (0 - 1)

MÅL: 0-1 Even Hedstrøm, 1-1 (60), 2-1 (75). 

Kort: 1 gult til hvert av lagene, for Hof var det Stian Waaler som fikk det gule. 

Hof stilte med følgende lag: 

Ole Johannes Sorknes, Bjørnar Aasen Skogheim (kaptein), Karl Even Korbøl, Stig Bjørneseth, Ivan Vidarr Njålsson, Stian Waaler, Thomas Vålbekken Skolegården, Even Hedstrøm, Daniel Sjørbotten Skasberg, Magnus Bjørneseth og Fredrik Gottenborg Larsen.

Innbyttere: Lasse Moen, Andreas Hansen Beck og Vebjørn Espeland.

Neste kamp: 

Vaaler - Hof lørdag 28. september klokka 15.00 på Våler stadion.